In my head, I see you all over me. In my head, you fulfill my fantasy.


jaja. skolan idag va väldigt tråkig. och det är 11 dagar kvar. är inte alls mkt.

hoppas faktist att du/ni kommer.

Tell me why all the best laid plans fall apart in your hands. And my good intentions never end, the way I meant.|||


Questions For questions. I've got a question: Would you ever dance with me like that?

inte okej det här. dööööööö hår. dö.

en bild sen igår bara


vaknade för en stund sen. fikar nu. sen lite senare så ska jag följa med sandra till ånge och handla mat. sandra och lars flyttar ju helt idag, så dom måste ju ha nå maaaaat... ska hjälpa till å flytta också. har inge bättre för mej endå så.

(>o<)

ska käka nu snart, sen drar jag väl till erica. kuuuuuuuul.

Piná colada boy, you make the girls go ahh. And when the sun goes down you make my world spin round.


såhär har min dag sett ut idag. först skolan, massa tråkiga och sega lektioner. sv, so, fysik, hk och där snackades det bara. sen så kommer man hem efter 4 nån gång, käkar. sen så ska man väl till fränsta kl 5, till körskolan på nån jävla kurs som man måste innan man får övningsköra. I TRE TIMMAR. vet inte hur många gånger jag gäspa, men många vare. man satt ju bara där medans han prata. är hur trött som helst.. blir nog inte så sent ikv. :P

...

funderar starkt på om jag ska färga håret brunt. men tror de blir till sommarn, då äre ju ingen skola och så om de inte skulle bli fint. så jag färgar om det blont nu ist. nej. men jag vet inte. skulle ju vara kul och gör nå nytt också. istället för att ha samma hela tiden............:P

jobbigt det är med livet. / i hate you more than i love you


nu så har jag skickat iväg min ansökan. kmr jag inte in på vård och omsorg så tänker jag fan inte gå gymnasie :(
men iallafall. ska följa med till fränsta sen/snart. sandra ska sola solarium, sen ska hon till lägenheten.

we can find a secret place and stay there

sitter här och fikar nu. jag kan ju iaf skippa att lägga mej 9 ikv. är inte alls trött, sov ju till 12 idag. och det va inte alls meningen. hittade en jätte bra sida med bakgrundsbilder till bloggen. men kan inte bestämma mej vad jag ska ha så de blir den här jag har nu bara ist.. :D

I wanna pull you over, pull you under. Make your body surrender to mine. boy you can make me suffer, do whatever. Cuz i know youre one of a kind.
240 |$|


har nyss städat klart. tog en jävla lång tid. så nu har man lite cash tills man fyller år. ska se klart en film nu, som jag började se förut. gullivers travels. :P

Want you to make me feel like I'm the only girl in the world. Like I'm the only one that you'll ever love. Like I'm the only one who knows your heart.

gud vad den här dagen har gått fort. följde med och kollade på sandra och lars lägenhet förut. den såg väl okej ut. ska nog ta bort alla kläder från sängen och lägga mej där å kolla på film. eller ja fortsätta se the social network, såg ju aldrig klart den igår. det skulle vara trevligt med lite sällskap också.

I'll come back. When you call me. No need to say goodbye..|
ska ta och duscha nu. sen 8 ska jag se no ordinary family. fint de. vill ha min systemkamera nu...

I just wanna feel real love


har fixat min spotify nu. så nu fungerar den. :D

smulan, sannis och fridis!

sitter här i munkan nu hos frida. jag, sanna, frida och erica. mysigt! vi ska väl se melodifestivalen sen blire nog en film eller två.. :D

No matter what I say or do, the message isn't getting through, And you're listening to the sound of my breaking heart.

For the life that you led. You had angels in your head. Did you hear them singing in the end?


ikväll ska jag nog bara vara hemma och tare lugnt. se på film. är så himla trött.

Did I disappoint you or let you down? [Should I be feeling guilty or let the judges frown?]


love you to pieces

är rätt så säker på att  jag ska gå vård- och omsorgsprogrammet nu iaf. men de blir svårt att välja andra och tredje val osv. vet inte alls då ju.

Vi visste det var svårt men våra hjärtan slog så hårtojoj.. imorron drar vi nior till ånge och ska kolla på boberg. har ingen lust med de alls faktist. och dagen har gått super fort idag. skönt. jaaaaajooooo.

Samma färger, samma ljud och ljus. Bilar, ljus och gator utan slut. Samma människor över allt jag går. Ändå är det inte alls som då. När vi ägde kvällar, när vi ägde stan.

kan ju skriva om min dag/kväll/natt igår. tog de bara lugnt och satt vid datorn, läste och så på dagen. sen på kvällen drog jag (och ted) till fränsta och va med frida, sanna, erica och maria. FEST. vi spelade kort, datorn, prata, tvn, musik. orkar inte skriva mer. :D

Cause baby you're a firework. Come on show 'em what you're worth. Make 'em go "Oh, oh, oh!" As you shoot across the sky..//

I am in misery. there ain't no other. who can comfort me. why won't you answer me?. your silence is slowly killing me. boy, you really got me bad. I'm gonna get you back. gonna get you back

alla hjärtans dag
we♥it


You don't know me, you don't even care.

gaaah. har fortfarande as ont i bena. vaderna. har bara suttit vid datorn och läst sen jag vaknade klockan tjugo i elva. boken heter audrey. den är faktist rätt så bra. och är så jävla trött, vet inte vad jag ska göra. vill inte vara hemma längre, det är en sak som är säkert.

kom när du har nå vettigt att säga istället.

jag tänker inte bry mej om dej längre. [,] Will you feel anything at all )
Storebror är här och hälsar på, med Doris och Mojje. väldans trevligt. tagga melodifestivalen ikv också! BROLLE är ju med, hoppas låten är bra. men ska rösta på han iaf !:D

Jag kan inte ens gå Utan din luft i mina lungor. Jag kan inte ens stå När du inte ser på. Och genomskinlig grå blir jag Utan dina andetag.


hade det köng igår! vi drack lite, chilla, dansa som bara den så idag har man super ont i bena. så otränad är jag. det blev helt enkelt en toppen kväll med tjejerna! och dom tre pojkarna såklart. (glad som fan att du inte va där.)

du är ful på utsidan, men jag trodde iallafall att du va fin på insidan. men tro på fan att jag hade fel, du är lika ful där.

Ge mej en öl så ska du se jag vaknar till. ge mej en öl så gör jag vad du vill. ge mej en öl så finns det inga gränser kvar. ge mej en öl så ger jag allt jag har.

tagga för ikv! drar till erica först sen drar vi till emilie, feeeeeeeeeeeeeeeest. :D


dag tjugofem - det här saknar jag

jag saknar när ja va liten. som de va förut, då de bara va vi fyra. jag saknar mina älslingar Sally och Sötnos. jag saknar min bästaste bästa vän jag hade en gång i tiden.

Jag lovar du betyder nånting.( Du räcker till, så var den du är. )


fredag idag! redan helg, skönt. :D

dag tjugofyra – min favoritplats

favoritplats.. har nog ingen.

dag tjugotre – mina rädslor

jag vet inte.....

I just want to save you while there's still something left to save. but I'm not the answer to the questions that you still have.


dag tjugotvå: det här får mig att gråta

jag själv, familjen, livet, en viss "du", framtiden kanske.

I believe in everything I see. I believe you do the best for me. It's not a lot. It's all I've got.


Jag verkligen hatar när nån är i badrummet när jag ska in på morron. idag äre nationella. känns som jag inte kommer hinna klart med de eller nått, eller inte klarare. läsförståelse idag och uppsatts på torsdag.

dag tjugoett: – hur jag sminkar mig

sminkar mej typ inte. foundation ibland, annars puder bara. som endå bara försvinner under dagen.

And before you I had nowhere to run to. Nothing to hold on to. I came so close to giving it up. And I wonder if you know How it feels to let you go?
jadu.syster kom hem för en stund sen. fick dom hära armbanden. det svarta är från rumänien och det andra paris. :D


dag tjugo: det här upprör mig

nått som upprör mej är när jag säger samma sak flera gånger till samma person, men den fattar endå inte. bara skiter it. och när nån ljuger. när folk inte tar hand om sina djur, slår osv. det är nog mer men orkar inte skriva.. :D

SWINGFLY

kollade på melodifestivalen. och swingfly med me and my drum va ju helt klart bäst.! :D annars idag så har jag bara tagit de lugnt. försökte bygga lite på mitt pussel, så jävla svårt. så mkt små grejer och likadant. det är 1000 bitars. men de är fint faktist.

toppen kväll


kan ju skriva lite om vad som hände igår. först så drog jag till erica vid 5, och när maria och emilie kom så drog vi ner på vagga. malin kom också då typ. efter vi käkat drog på på coop och köpte groggvirke. efter de gick vi till emilie. vad där ett tag och sen tog vi halv 8 bussen till ånge. hände inte så mkt där egentligen. vi gick runt bara på ånge, gick till gröna villan fast vi va utanför. va på tågstation. sen kom fältarna, mindre bra. mer säger jag inte. och vi tog 20 i 10 bussen hem. och alla drog hem till sig. jag skulle ju sova hos erica så jag va hos henne. men.. vi åkte lite med patrik, strand och pontus också. eller mycke vare väl. och vid 2 så gick vi och la oss tror jag.

har tyvärr inga bilder heller. sen igår.


dag nitton: - min hiss/diss lista

hiss och diss orkar jag inte. har inge å hissa och dissa.

dag arton: – något jag längtar till

sportlovet längtar jag till. skönt att få slippa skolan en vecka och jag fyller år. ;)

dag sjutton: vad jag vill bli när jag blir stor

jag vet inte. det finns så mycket man kan bli. helst så skulle jag bara vilja bli rik på nå vis och aldrig riktigt bli nått.

dag sexton: någon som betyder mycket för mig

det är många som betyder mkt. men erica slash smulan, jag vet inte. jag är mer med henne och så. vi pratar mer. vet inte alls vad jag skulle göra utan na.

älskar henne jag!
:DWhat am I supposed to do when the best part of me was always you, And what am I supposed to say when I'm all choked up that you're ok. I'm falling to pieces.

vet inte vad jag ska skriva... när jag kom hem idag så städade jag nere, dammsög och torka golvet. och för de så får jag en slant. det blir gott.

dag femton: – mitt favorit klädesplagg/outfit

tights, linne och nån slapp tröja, t-shirt.

RSS 2.0