when you hold me, and you tell me that you missed me.

lillsötisen då. imorron kommer hans bur, hans nya fina bur, som dessutom ska vara ute och inte inne som denna, som jag fått låna så länge.
 
har inte alls gjort mycket dessa dagar, kollat på vänner, myst med sammy och varit med älskling såklart.

lilla sammy♥

kärlek♥

så mycket som vi inte kan förstå. käften är stor men våra hjärnor är små, som en förklädd neandertalare. vi klarar bara av att hålla med.

idag så har jag gjort absolut nada. okej, inte helt sant men nästan. har varit ut och gått med sandra också hade hon en jättesöt vovve med sig, sen efter promenaden så gick jag, sandra och mamma till kyrkan och köpte glass. sedan resten av dagen/kvällen har jag suttit vid datorn och kollat på vänner. älsklingen kom hit en sväng förut också, mycket trevligt. dock hade jag velat att han stanna men han hade så mycket annat han var tvungen att göra, men då ska han sova här i morgon istället. men sådant kan ju ändras så får väl se vad som händer.

I know you've heard these words a hundred other times before. and you've been hurt and so your heart has chose to close the door.

bored

been trying to meet you

nystädat rum, för några/många timmar sen. men någon frågade efter bilder på mitt rum, så lägger väl ut nån då.

so many times caught up in my head at night

i helgen var det fränsta festen, fredag-lördag. jag var hos erica, och festa där. men jag var rätt lugn faktiskt, jämfört med andra. fredagen var hur bra som helst, lördagen inte så bra. kände mest att jag bara ville vara med älskling, och käka strips från mankan, då. men jag fick träffa honom lite i alla fall, och sen sov han över hos mig också.
 
jag och sandra ska ut och gå/jogga nu i två veckor varje dag, vi började i torsdags och det har gått bra hittils. känns jävligt skönt. så dagens runda har vi nyss tagit. nu håller jag på att städa mitt rum, kanske tre veckor sen jag städade sist, känns förjävligt.

love

denna kväll blir det wrong turn med bror, tycker inte om dessa filmer men aja.
 
älsklingen var hit förut. han var gullig och köpte med sig en mjukglass till mig, med noisette, precis vad jag vill ha.
 
vart sugen på ägg, tror jag ska ta och koka några.

head under water, and they tell me to breathe easy for a while. the breathing gets harder, even I know that.

kii

så gick vi iväg till ensamheten. iväg till hemligheten. iväg till evigheten. så långt, så långt från verkligheten.

idag var jag till kyrkan där dom har öppnat ett cafe, Den Söta Synden. köpte glass, tre kulor. HUR gott som helst. tog smakerna körsbär, cookies och melon, dock var jag inte så förtjust i melon. men tror det kommer gå riktigt bra för dom.
 
håller på att kolla på film nu, Fragile. inte så bra. jag vill ut och gå men vill inte gå själv. tragiskt.

we were a thousand miles from nowhere. wheat fields as far as I could see. both needing something from each other. not knowing yet what that might be.

 
har haft fullt upp med the sims, ghost whisperer och pontus så därav ingen bloggning, har inte riktigt varit något att skriva om. 
 
i söndags följde jag med mamma och pappa till naggen där bror och hans tjej har stuga. en lång och jävlig väg, och väl framme hade vi fått punka. typiskt familjen lindkvist/björklund.
 
vi ska ha hand om en hund också i helgen, eller på torsdag kväll eller fredag - söndag. blir hur kul som helst, längtar så mycket. det är ett super fint exempel på en hund jag vill ha.
 
tycker inte alls att vädret har varit speciellt fint. jävla sommar.
 
 

but I can barely breathe. starry eyes that make me melt. right in front of me.


I am waiting for you. for only to adore you. my heart is for you.

var på gatufesten igår, det var ganska kul till en början men det blev ganska snabbt tråkigt. eller det var väl jag som blev på dåligt humör och less. men annars var det en trevlig kväll, förutom att det blev en krock för erica och jensen men det gick bra som tur var. och pontus mor var väldigt snäll som åkte till stan och hämta oss, då bilen vi åkte dit med inte var körduglig längre.
 
idag följde jag med pontus upp/ner(?) till stugan, där hans mamma, pappa, syster och hennes lilla dotter var.
 
det är så himla mysigt där.
 
blev bjuden på middag hos sandra och lars idag, jag och ted.
 
åt kladdkaka förut, och var sugen på nånting till och grädde eller nått liknade hade vi inte. så tog aprikoskräm till, och det var faktiskt väldigt gott. vart fan sugen nu bara för det.

my world is turning too fast, and I can't get off this spin. I'm moving somewhere I don't want. but all I do is fake a smile.

 

I’m trying hard to take it back. so if by the time the bar closes, and you feel like falling down. I’ll carry you home.

hade en jättefin kväll med pontus, gud vad jag älskar karln!
 
kom hem för en stund sen. blir lite ghost whisperer tittande sen nån film kanske. lugn eftermiddag blir det i alla fall, får se senare vad kvällen har att bjuda på.
 
vet ni vad? imorron far mamma och pappa bort, ska blir jädrans skönt att få vara själv hemma. nåja, nästan själv, har ju fortfarande bror hemma. men det är sak samma.

I had something that I love long. but my friends keep telling me that something's wrong.


I woke up in the middle of the night and I noticed my boy wasn't by my side

i fredags, eller på lördag morgon klockan fem kom pontus till mig och sov över. förstår verkligen inte varför han ska komma såna tider.
 
igår åkte jag till syster. vi gjorde middag, förrätt, huvudrätt och efterrätt. det blev hur gott som helst. sen hyrde vi två filmer, och till det åt vi gurka, morot, paprika med dipp och popcorn. hur mysig kväll som helst.
 
idag har vi bakat muffins, dom blev faktiskt rätt goda. sen åkte vi hem till ljunga, gick runt johannisberg. känns hur bra som helst. och ikväll åker jag till pontus, och förmodligen sover jag över där också.

RSS 2.0