titel`\|<







stannade hemma idag pga ville vara hemma när min älskling kom hem. han ligger och sover nu, eftersom han vart vaken hela natten och jobbat + åkt hem från Stockholm i morse. känns jävligt sköbt att han är hemma.

finaste












[dagens: vill ha]



jag vill fan ha nya jeans. har bara ett par, ett! fast jag vill ha slappa jeans också, inte bara tighta. det är så jobbigt gå i sådana ibland.

my love



ååh vad jag längtar till imorgon, för då kommer min älskade hem. har saknat honom så mycket, har inte träffats på 12 dagar nu.. buhuu.

lillbebis ♡



här är lillbebisen jag ska bli moster till, fick även veta könet och det blir en pojke!
gud så jag längtar till han kommer ut. nu blir det snäppet roligare att handla kläder också, så man kan handla pojkkläder och inte bara färger som "båda" kan ha.

torsdag. 30 januari





är äntligen påväg hem från skolan.
något jag ofta har är fördomar om personer, eller om nått nytt bara som man inte vet så mycket om. idag så hade vi en lektion i självförsvar, som jag tänkte bara skulle vara tråkig, jobbig och ointressant som allt annat på denna skola. men jag hade faktiskt kul, det trodde jag verkligen inte att jag skulle ha. Tänkte först åka hem och strunta i det, och nu är jag glad att jag inte gjorde det. vi har två lektioner kvar av denna kurs/utbildning.

[dagens: bästa]

hela dagen har vart värdelös, känt mig på lite dåligt humör. har bara varit trött och slapp, tänkte att det skulle bli ännu en ensam tråkig kväll. så jag ringer och snackar med erica ett tag, uppdaterar henne om vad som hänt på skolan.

sen så kommer hon hit och gör mig sällskap under en film. det är det bästa som hänt idag. det fick mig på betydligt bättre humör. + en till grej som gjorde mig glad men det tar jag imorgon!





vart är du.. kom och ta mig jag är ju här.





sitter i sängen med Leah och äter flingor med mjölk. dock var det inte så gott som jag tänkte mig.. mhm.

tidigare ikväll så kom Erica hit med morötter, gurka och dipp. vi slog på en film och surra lite. det är just sånt här som jag behöver, som jag vill ha mer av. underbart.

school



idag har det varit rätt lugnt på skolan. första lektionen som va svenska så läste vi bara, andra lektionen hade vi specialpedagogik där hände inte mycket, såg en kort film å typ prata och på sista lektionen lyssna vi bara på monkan. slutade två. när jag kom hem släppte jag ut sammy, slog på en film, blue streak, som precis är slut och den va faktiskt bra. orkar nog inte göra så mycket mer än att se film resten av dagen. OCH såklart gosa med mina bebisar, ta hand om dom.

I'll tell you how to feel






[dagens]



tror jag ska börja med "dagens". t.ex. dagens klädsel, dagens humör, dagens låt, dagens film, dagens bästa, dagens sämsta, dagens vill ha osv. ja ni fattar nog. dock äre ju det att man ska komma ihåg att göra det, och orka. så jag börjar med det och sen får vi se om det håller i sig eller om det bara va nå skit.

toplady.se



fick mitt paket från toplady idag. det är en bra sida med mycket fint och dom har snabb leverans, beställde mitt i lördags och fick det idag och jag tycker dom har väldigt bra priser. så denna sida rekommenderar jag.

tis. tjugoåttonde






godmorgon! vaknade för en stund sen. jag blev hemma idag. tänkte också att jag skulle försöka börja på en uppgift.. som är ganska stor som jag typ skrivit en mening på bara, vilket inte är så bra.

fick lite för att jag va hemma idag, vid 7 började Leah gräva/krafsa i buren hur länge som helst och det låter som fan. jävligt irriterande. Och precis när jag stoppar i öronproppar då slutar hon, typiskt. men jag somnade om, och bara för det så missade jag ett samtal från pontus..

hemma




























piercing


bilder från weheartit

det är så jävla snyggt med piercings. helt sjukt vad snyggt jag tycker att det är. jag vill själv ha, det har bara inte blivit av då jag prioriterat pengarna på annat. men nu jävlar ska jag fan göra det tror jag, en i läppen, så jäkla snyggt. vill även ha en i tungan och naveln, och det blir nog också nån gång.

{°•°}




SÖN. 26 JANUARI




tråkiga söndag. gud så fort helgen har gått, och jag har inte gjort nå vettigt alls känns det som. sandra skjutsade hem mig vid halv tio kanske. ville hem ganska tidigt eftersom mina bebisar va här hemma och måste ju ta hand om dom. sötbebisar.

all I want is you[°]





efter en helt okej kväll tänker jag sova nu. har kommit ikapp en del serier som jag följer, inte alla men dom tar jag en annan dag. blev inte att jag satt här ensam hela kvällen heller utan va över till sandra och kollade på en film, frozen, svinbra va den!

fina klänningar

 

studentmössa








lördag, ljungaverk 25/1





igår va den sämsta fredagen på länge. satt här hemma själv bara, och kolla på film. jag är så jävla tragisk. och vet ni vad? kommer typ hända samma sak idag också. dock ska jag till ljunga och vara där, tänker till och med sova där. får ju nå psykfel å jämt vara här hemma själv.
kommer dock vara själv i ljunga också, eftersom mamma ska jobba natt och pappa å ted är i Norge. men då har jag i alla fall internet, så kan se avsnitt jag inte sett på serier jag följer. kan hända att jag kommer blogga massa också, då det är mycket kulare att göra de på datorn än telefonen. vill komma igång med bloggen riktigt igen men lite svårt när jag bara kan blogga från telefon nu.

torsdag..



idag efter skolan kom mamma hit och käka middag med mig, det blev mos och korv. hon gjorde även två pajer som blev supergoda.

efter maten så slog vi oss ner i soffan å tog det lugnt bara, hädde på en film och käka pajen. mycket roligt och mysigt att hon kom hit.

hon är världens västa mamma, och henne älskar jag så mycket ♡

bebis Leah ♡





operationen gick bra, Leah lever! dock är hon inte så pigg eller har bra aptit på maten. men det är inte konstigt. är fortfarande orolig över henne, eftersom tarmarna måste komma igång riktigt osv. är hemma imorgon också så jag kan ha koll på henne så allt är som det ska.

måndag tjugonde januari





har klippt mig igen, gjorde en sidecut. helnöjd över den.

skulle ha umgåtts med cissi igår men det blev inte av pga sjukdom. så det blir en annan dag istället.

men erica kom och gjorde mig sällskap under en film, mycket trevlans.

imorgon far vi till stan med Leah. Hoppas allting går bra.

Helg, 17fredag, 18lördag, 19söndag




nu är det helg, så jäkla skönt. dock har det ändå varit en ganska lugn vecka. men det är alltid skönt med helg.

på söndag far min älskade tillbaka till stockholm. jobbigt. men istället så kommer cissi och hälsar på, det ska bli jävligt kul att få träffa henne. hon är så saknad.




mån. 13 januari



första dan i skolan idag efter lovet. kan lova att det va förjävligt. men för typ två kurser så var det sista dan för dom idag. det är skönt i alla fall.

ringde till veterinären idag, bokade tid för kastrering. ja, leah ska ju kastreras.. fick en tid nästa vecka på tisdag. jag hoppas verkligen att allting kommer gå bra, blir så jäkla nervös å orolig. inte får min lilla tjejbebis försvinna från mig.

fick en kommentar från någon, som tyckte att jag ska visa hur våran lägenhet ser ut. jag la ju ut nå bilder på den ett tag före jul, men kan lägga ut igen. dock vet jag inte när det blir.

20år

idag fyller pontus år, som sagt. och förresten så blir han hemma en vecka, sen far han tillbaka till Stockholm. härligt. har även vart hemma från skolan denna vecka. kände att jag inte ville/orkade börja mitt i veckan, eller överhuvudtaget gå på skola. har vart hemma med mina bebisar. mycket bättre.

igår bakade jag till och med, en budapestrulle och en drömtårta, fast jag ändrade och tog bort nå ingredienser. men de blev helt okej. plus att jag och syster va till birsta, jag handlade massa galgar, en vitlökspress och två lampor till vardagsrummet, att ha i fönstren. och jag köpte present till pontus, ett kedjehalsband fick han av mig. och så som det såg ut så blev han glad över det. tur det.

jag och sandra va även in till Johnny, Nina och Charlie. vi blev bjuden på middag och efter det fika. det va mycket trevligt och roligt att träffa dom.



kattbebis

imorgon börjar skolan. känner mig inte ett dugg pepp för det. älskling fyller hela 20 år på lördag. han kommer hem över helgen, skööönt. saknar han så mycket när han inte är hemma. ♡

me, myself and I ♢

















Pontus for till stockholm igår. Lämnade mig här med ingenting. Har fortfarande inge internet och tv, förut så har jag fördrivit tiden med att spela the sims men det är nå fel på det nu, så vill inte spela då.

Igår så gjorde jag en sminkning, tog på mig det finaste plagg jag har, en svart långklänning och försökte knäppa nå fina kort. det är så jäkla svårt att få nå bra bilder tycker jag, som man blir helt nöjd med.

bebis ♡






Hade visst inte skrivit det här.

JAG SKA BLI MOSTER!

ja äntligen ska sandra och lars få en bebis. äntligen!

det ska bli så kul, längtar så mycket. :'D

nyår ☆








detta nyår spenderades med älskling och familj/släkt på hans sida. det va väldigt trevlig, ett bra slut på året.

klippte mig i söndags, det blev en aning kortare. så jävla skönt och klippa av det, saknar det inte alls. kanske det blir ännu kortare nästa gång till och med.

RSS 2.0