:-D






har absolut ingenting att blogga om nu. gör ju ingenting värt att skriva om. sitter ju bara vid datorn.

break every rule cause there's nothing between you and your dreams






liten ted !




scrubs scrubs scrubs



vart lite besviken på scrubs, säsong 9. inte alls lika bra som dom andra. nej. har bara sett två avsnitt än men endå. och ted sa att carla inte är med längre, alls ! det går jag inte med på. :mad:

MICHAEL JACKSON


fick det här igår. fick tavlan av mamma och klockan av sandra. happyface. skulle också ha följt med på dollar men jag orkade inte. dom sa att de va mycke grejer med michael jackson, tavler i allafall. eller ?

kan vi stanna upp ett slag och se kärleken flyga förbi med sitt eget sceneri.




gud helvete jävlar vad varmt det är. sandra gjorde marängtårta förut. gott. mmmh. blir bara att vara hemma idag också, orkar inge annat nu. ska nog se lite scrubs.



I think we're growing up too fast












jo de är sant. dom ska ha loppis här hemma. och med dom, menar jag pappa/sandra/mamma. följde med dom till åse förut. dom håller på att fixa där så man kan sova där. fint de. ska greja bilder när det är helt klart, så ni får se. för dom som är intresserad.

lägger jag ut för mycke bilder ?

jag kan se hur du gråter fast dina ögon är torra




gjorde negerbollar förut. har 12 kvar. måste säga till ted att hä över mer scrubs på min hårddisk. har sett 6 säsonger nu. kung. pontus kom hit igår kväll, ett tag. men jag kolla bara på scrubs så de kanske inte va så kul för han.. :D

Utkast: Juli 26, 2011


tror jag kollat för mycke på scrubs. drömde att jag pussa perry, Dr. Cox. uuugh.

om jag är säker på mej själv


gud vad jag har tråkigt, det går inte att beskriva med alla ord i världen. har kollat på scrubs hela dagen, verkligen hela dagen. får ont ögonen bara av att kolla på dataskärmen. vet inte vad jag ska göra heller. vad jag vet är i allafall att det blir sängen tidigt ikväll. tidigt.

IF YOU LOVE ME, LET ME KNOW



















drog ju till sara igår. erica hämta upp mej. det blev tydligen bara vi tre. dom andra tre banga.. men väl där så kollade vi på film, kommer inte ihåg vad den heter nu. efter den gick vi ut. gick till hussborg. hittade nå hus/stuga/råttbo som vi gick in och satte oss i. då kom vi på att vi skulle ha haft en kortlek, ostbågar å dricka, så då ringde sara bror sin och kom med det. OCH bullar :D så då satt vi där och spela kort ett tag, snacka och så. sen gick typ till sara igen och kolla på film, a walk to remember. det va rikigt kul, måste göras om.

för det man vill det kan man förstå



har nyss duschat nästan. ska fortsätta se scrubs snart, tänkte bara blogga lite först. igår så kom pontus hit ett tag. vi gick ut också börja de typ spöregna, så vi gick in igen. typiskt. och ikväll ska jag förmodligen till sara, hon skulle ha nån filmkväll. några styckna.

i want to do them all


en död fågel. en väldigt död fågel.

bara för att jag inte har nått att blogga om ska jag berätta vad jag drömde inatt.

jo, jag va med sally och sötnos ute. dom va ute och sprang på gården. också springer dom mot grannens gård, men jag hinner före och stoppar dom. så då står vi på gränsen, såhär mellan gårdarna. sally och sötnos springer tillbaka till buren för dom får syn på en katt, grannens katt. som får syn på dom också och börjar springa efter. och i buren får katten tag på sally och håller fast hon, håller om hon. och biter henne i skallen och klöser hon. också sen tar jag tag i kattens framben och ena benet går av, sen kastar jag kattjäveln över buren i buskarna. lyfter upp sally och springer till mamma och säger att vi måste till veterinären, men då säger mamma "nej men de blir väl bra sen" men sen tjatar jag på hon också åker vi. väl hemma så lägger jag sally i buren och hon är bättre. och grannen har skaffat en ny katt, en kattunge. sen kommer jag inte riktigt ihåg mer, än att jag plötsligt va i mitt rum. sally och sötnos också. plus att det va nån konstig rund slemmig sak som lysde i mörkret. alltså den levde, en levande grej. som jag gömmde i en kudde som låg på sängen, en sån där "prydnads" kudde.

nej, nu ska jag gå in till ted och hämta min hårddisk och se mer scrubs.

låt bilderna tala för igår


















don't bring flowers










ja, sådär såg min kväll ut igår. sista bilden vart resultatet på kladdkakan, så vi faila ganska så hårt med den. filmerna va värdelös, andra gången vi valt sämst filmer. och pontus kom lite senare, sen hämta han häggen. 

och ikväll ska jag till erica igen, ted också.

when you held my hand and swore we'll share the sun




ooh, vad jag är trött. men la mej tidigare än på länge igår, halv två. också sov jag till 12. pontus kom igår typ halv 9 och han drog före halv två nångång. ♥


pictures





not my intention/i don't even know your name


tänkte skriva lite om gårdagen. på kvällen kom sanna och erica hit, dom va här i typ en timme sen drog dom till fränsta. typ 10 kom pontus och häggen och hämta mej och ted så åkte vi till fränsta. först till häggen och kolla på film sen drog vi till sanna och erica, emma och julia va också där. vi rökte vattenpipa, sen drog sanna, julia och emma. och vi andra drog till häggen och kolla på film. sen typ halv tre eller nått sånt skjutsa pontus hem mej och ted. ! thats it!

vet inte vad som händer ikväll men nått vill jag hitta på. kanske, kanske följer med pappa och hämta mamma. men tveksamt.

i can't take your love





tastes so good | no i won't let you down



ska äta nu sen fixa håret. sen invänta kvällen och se vad den har att bjuda på. och medans de se på scrubs ! :D

so far away from real


va med pontus igår, också häggen ett tag. grrgrr. men har inte tid och sitta här nu måste städa mitt äckligt stökiga/dammiga rum. uugh.

try to hide it



såja !

my love for you will still be strong



but you can never beat us in this game


ska till fränsta vid sex och färga håret, inte hela. typ en slinga. ni får i allafall en bild när jag kommer hem. :D

there's something you should know



gick ut och skulle se scrubs, och när jag kommer in kollar jag alltid runt lite efter spindlar.. och dom där jävlarna hitta jag ovanför dörren. äckligt eller vad ?!?! men sen kom pontus och döda dom, sen kolla vi på film. missade halva filmen, minst iallafall. men det gör ju ingenting. ;) han drog för ett litet tag sen, så jag ska väl in och sova nu.

Tonight's the night, let's live it up. I got my money, let's spend it up. Go out and smash it, like oh my God. Jump off that sofa, let's get, get off.




vackert














lördagen va bäst, men inte helt säker på om den va bättre än fredagen. och nu ska jag ta mej en välbehövlig dusch. ska bara ta det lugnt ikväll, vara hemma och se film bara.

my life would suck without you



Klarar du av att hantera lite njutning? Jag har nämligen lite över som du kan få...







kom hem för typ en timme sen. ska duscha och så nu. fixa mej tills ikväll. och vid 8 drar vi till fränsta igen. sover över där även inatt. det var hur bra som helst igår och bättre ska det bli ikväll. ! :cool: blev inga bilder igår, glömde helt bort att jag hade kameran..

I will always love you |




ni får väl nån bild på hur jag ser ut ikväll, OCH hur håret blev. åker till erica klockan 7 typ. så kommer inte blogga något mer fören imorron. jag tar med mej kameran också, så får se om de blir några bilder.

A glass of wine and the memories of you. I turn on the lights down And wish I could hold you tonight.



fränsta festen ikväll ! javisst absolut. sover över hos erica också. kung.

och jag tar för mig av allting jag ser av själva livet, och när jag vill så vågar jag ge.




skulle försöka att inte sitta vid datorn idag fören ikväll. men som ni ser gick det inte så bra.
ska klippa mej ikväll. spännande.

Gick du innan du fick sagt orden du kom för att säga?




har solat idag, och efter de så åkte vi till åse och kolla. eftersom jag inte sett hur de såg ut än. men de blir nog fint där. kanske skulle va med pontus ikväll, men får se hur de blir med de. isåfall får fan han komma hit. (♥)

adam lambert - music again




i'm tired of the games



Utkast: Juli 12, 2011


We're only watching the stars. Heaven's gotta wait another year, hold on to your visions tonight. We're only watching a dream Oh, paradise will wait another year.












när jag kom till erica fick vi vänta i två och en halv timme typ innan det hände nått. vi gick ner till häggen och pontus. sen gick vi till grillplatsen vid kyrkstigen. aldrig mer går jag dit.. och vid 1 gick vi till pontus och kolla på film. men först gick jag och erica till henne. sen fick vi klättra ut genom fönstret och ner för stegen. lite kul vare. vid halv 4 kanske det va så kom vi hem till hon, slockna direkt gjorde vi. och 7 på morron typ kom mamma och hämta mej.

Ibland väger orden så tungt att man inte får dem över läpparna.


drar till erica !

Den man som säger: "Jag har alltid älskat dig" ger ingen garanti för framtiden.



gick ner till sågtjärn och knäppte lite kort. vilket jag aldrig gjort förut ;) visst.

Utkast: Juli 11, 2011



åkte till fränsta igår, väntade på att erica skulle komma hem. och väl hemma så drog jag dit upp, upp för den jobbigaste backen i hela fränsta ! vi kollade på tv sen bestämde vi oss för att hyra film, och tjocka oss med chips och dipp. kan ju säga att det va dom värdelösaste filmerna jag sett. och senare kom pontus också, när vi såg klart andra filmen gick vi ut på fränsta och gick en sväng. satt på shell, sen kom mamma och hämta mej.

nu måste jag gå och hämta posten. en order från mamma. :cool:

har tråkigt så gör samma som emilie, kanske är likadan som den senaste jag gjorde, men äh.

Lovar du att vara ärlig? ja
Du heter?: liza
Smeknamn?: ingen som kallar mej nå speciellt, tycker ja. som är värt att skriva här.
Favoritbyxor?: tights
Piercingar du har?: öronen?
Favoritartist/grupp: många
Gillar du när det åskar?: nee
Vad köpte du senast?: vet inte
Hur svarar du i mobilen?: aah, ja, mmh, hej
var har du ont: ingenstans
Vem ringde du senast? pontus
Sov du ensam inatt?: ja
Vem sov du hos senast?: sandra och lars
Vem sov hos dig senast?: pontus
Blivit slagen den senaste månaden?: vet inte, kan hända
Nämn något som gjorde dig glad förra månaden?: skolavslutningen, klassfesten
Vad gjorde du kl 08 imorse?: ingenting, vaknade, klev upp
Vad gjorde du för 15 min sedan?: datorn
Det sista du sa högt?: minns inte :bigeyes:
Det senaste någon sa till dig?: kommer inte ihåg
Vad har du druckit idag?: mjölk
Vad var det senaste du åt?: tacos
Vad är det för färg på din ytterdörr?: vit
Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: nej
Sover du tungt?: händer väl
Vad ser du om du tittar till höger?: mina michael jackson tavler
Vad gör dig glad just nu?: min dator
Senast kramat?: pontus
Senast pussat?: pontus
Vad ska du göra härnäst?: datorn, eller gå ut
Humör just nu?: trött
Hur många kuddar sover du med?: två
Morgon eller nattmänniska?: natt
Är du kittlig?: ne
Stjärntecken?: fiskarna
Äckligaste insekten?: fästingar OCH spindlar
Saknar du någon nu?: ja
Använder du icq eller msn?: msn
När fick du senast en present?: skolavslutningen
Har du några högklackade skor?: ja
Brukar du skratta för dig själv: ja
Vad står det i ditt senast inkomna SMS: "godnatt puss!:*<33"
Har du blivit hotad via telefon?: nej, tror inte de :|
Hur ofta loggar du in på helgon?: jag har inte helgon.
Jag älskar?: min familj & mina vänner.
Är du snäll?: ja klart !
Är du blyg?: jodå, kan vara
Tycker du att du har fin dialekt?: ja absolut
Favoritdag i veckan?: fredag & lördag.
Är du en gottegris?: nej verkligen inte :D
Är du modig?: ja, kanske
Umgås du med dina klasskamrater efter skoltid?: några
Vad har du för planer till helgen?: vet inte

let me lose myself


älskar att vakna tidigt och inte kunna somna om. vaknade 8. WIIHO.

HUR tråkigt får man ha egentligen ?



har sett ut såhär hela dan, eller halva i allfall. har jävligt tråkigt, vill att det ska hända nått. men annars så äre bra. men..! tror jag ska gå in och äta nått, sen se film.

more familiar


ååh. sov till tjugo i tre idag. kändes inge bra alls, så länge ska man bara inte sova. men va vaken till fyra så. ja..
händer inte mycket alls ikväll.. samma som igår kanske... ;)

gf 2011


















huh









om nån timme kommer gatufesten bilderna upp. hihihih

(:


härligt väder ute. ska åka och bada med sandra nu, första gången i år blir det för mej. fast är inte så sugen egentligen. sen ska jag ringa sara och fråga om vi ska ta den dära promenaden.

eric amarillo | jason derulo ♥

äntligen hemma. kommer bilder imorron, från ikväll. orkar inte sitta här och ladda upp massa bilder, tar så lång tid. det va inte så kul, hände inte så mycke. kollade på artisterna, de va ju de enda jag ville också. trött som satan är ja, så ska sova snart men tror jag ska kolla på en film först.

strawberries ↓↓↓↓↓↓↓



jordgubbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar! MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMH.
gatufesten ikv, längtar literå ! men tycker värmen kan lugna sig lite (lite, lite) till ikv i allafall. åker bil till stan, skönt, slipper man betala nå jävla tåg. min kamera följer med å. så förhoppningsvis blir det mycket bilder.

i kissed a girl


nej nu har pontus drage så nu ska jag sova !

i brist på andra bilder..



har varit hos sandra och lars idag. jag och sandra va på erikshjälpen. jag har solat. hittade en tia på backen också. och nu ska jag ta å duscha av mej lite. sen ska jag måla naglarna blåa.

through the darkness and good times. I knew I'd make it through and the world thought I had it all. but I was waiting for you.






har jävligt tråkigt. men ska ta och gå in nu. måste greja andra kläder, blir för kallt sen att ha dom hära. ska till fränsta och vara med pontuuuus.

min kväll i bilder











såna här korvar åt erica, som legat i elden grejen.

ho ho ho ho ho ho ho ↓


sov här ute fast jag visste att de va en spindel typ ovanför mej, på en tavla. och när jag vaknar är den helt borta. spårlöst försvunnen. va vaken till 4, vaknade 1. städade nere, dammsög mitt rum och här ute. knäppt kort å fåna mej. och senare kommer lill smulan hit! jag ska käka först, och sola.. solarium. kanske ?.

this is my life my friend

klockan är typ halv 3 såhär på natten. sitter här ute. har kollat på massa film. och nu är det svalt och skönt här ute, och inte bastu. som det fortfarande är på mitt rum.

vill ha dej i mörkret hos mej.

erica/backetjärn



mamma och pappa va borta igår så jag och ted va hos sandra och lars å käka. sen vid 7 åkte vi till erica och va några stycken där. och vid tolv, ett drog vi till backetjärn. robert, erica, ted, häggen, nicklas och henke bada, kolla på bara jag. och efter de drog vi hem bara.

RSS 2.0