love is all that I can give to you. love is more than just a game for two. two in love can make it. take my heart and please don't break it.

har vart en konstig dag idag. först så pajja ted mammas ljuslykta grej som hon tyckte så mycket om, sen åkte en glasskål grej i golvet, gick inte sönder men fick skada, sen när sandra skulle blåsa ut ljus på en hylla som sitter fast i väggen lossna den och stearin flyger iväg åt alla håll, bland annat på min arm, sen tippa ted ut massa mjölk på bordet och golvet.
 
något annat som han "förstört" i huset är att han slängde en sån där hand, gummi grej (som man slängde runt med när man va liten, vad tusan det nu heter) som fastnade på väggen uppe i hallen, och den lät han vara kvar där i ett dygn om inte mer, och sedan var det en fet jävla fett fläck där, som stannar där forever.
 
en annan gång så var det ljus i badrummet, lukta gott, sån där som det är vanligt ljus under något som smälter, kanske det är stearin(?) och luktar ljuvligt. ja, han skulle blåsa ut ljuset och smartskaftet blåste HÅRT, och det flög sånt där på väggen och på skåpet, så nu är det fina fläckar, märken som aldrig försvinner. så glad mamma är. 
 
fast jag har råka blåst ut ljus för hårt också, men dock vanligt ljus med vanligt stearin. ja, på teds rum. på persiennen å så, men det gör ju ingenting.
 
nej nu vart det ett för långt inlägg, säkert många som inte orkar läsa allting.

Kommentarer
Postat av: elvira

Haha ni måste haft en otursdag hela bunten xD :O

Svar: neje inte jag :D
Liza Lindkvist

2012-10-08 @ 17:51:38
URL: http://elviira.blogg.se
Postat av: elvira

Haha tur de då :D

2012-10-08 @ 18:28:40
URL: http://elviira.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0