stop doing that.

Idag så  har jag varit till birsta med Sandra. Handla julklappar. Men de va typ bara till mamma och pappa, å ted.
Och jag köpte en bok, Bree Tanners andra liv. Det är en vampyr från ljudet av ditt hjärta, de va väl i den boken det kom en massa nyfödda vampyrer som skulle döda bella. aja men en vampyr därifrån boken handlar om. äre. Och jag köpte en halsduk grej. Och nu händer det inte mkt. Vill se avsnitt 10 från the vampire diaries säsong 2 bara! men det kmr inte fören på torsdag tror jag. jobbigt.! :]

- jag är så dum

vad värdelöst tråkigt jag har. måste duscha. men sandra gör de nu tror jag. så blir väl efter. vill göra nå kul ikv men jag är så trött så ja orkar typ inte. jag orkar iaf inte åka till fränsta. och här hemma finns de ju såklart inget att göra.

vill så jävla mkt va med dej. nästan sjukt. förstår inte vrf.


Last christmas I gave you my heart. But the very next day you gave it away. This year, to save me from tears. I'll give it to someone special.

Jag å sandra ska göra lussebullar. Nu väntar vi på att degen ska jäsa klart, medanst så har vi gjort kolasnittar.
Behöver tvätta också men gör de imorron kanske. Och som jag känner just nu så har jag inte alls lust å gå på julskyltningen. Inte kul.

Älskar att prata med dej

fredag !

Okej. Har skaffat mej en ny blogg.

Idag så har det bara varit en helt vanlig fredag, nästan. Och sen till veckan så blire slappt. Alla nior har ju prao då. Men inte jag, ja hittade inte nå. Bra... Anders sa att niorna inte fick vara på skolan, om man inte hittade nån praoplats. Så antagligen blir jag hemma bara. Skönt. Fast ska plugga å så ist. Och då ska jag verkligen de.

Ikv så ska jag bara vara hemma å tat lugnt.


RSS 2.0