NYÅR!

sitter här nu med en handduk på huvve. ska väl ner nu snart å torka håret. sen lite senare drar jag till erica. och då händer det massa grejer.. så det kmr inte bli nån bloggning mer på hela dan/kvällen. men de gör nog inget. de är ju nyår så de läju inte vara många som sitter vid datorn.

vänner kallas det

vaknade kanske runt halv 12 låg till 12. datorn. gick ner sen gick jag upp igen och la mej i sängen. och bara väntade på att sandra, lars å nå fler som jag inte vet vilka dom va. skulle dra. och när dom gjorde de, gick jag ner å duscha. sen tvn bara.

vill göra nå. nånting kul.

where did i go wrong/i need your love in my life


tråktråktråk/hate the way you lie/tack!

har så tråkigt. är så trött. vill bara ligga i sängen hela dan. sova. bara ligga å lyssna på musik. kanske ska gå ut å knäppa liiiiiiiiiiiiiiiite kort med den mindre braa kameran. eller de orkar jag nog inte.

bildeeeeeeeeer/nothing gonna change my love for you
it's too late.

vet inte. måste bara skriva nått. vet inte vad. har så tråkigt. men egentligen äre mkt jag vill skriva ju. men de är bara så himla svårt å hitta rätt ord.

du betyder jävligt mycke. ett av de bästa som finns i mitt liv. du och jag. jag behöver dej. du är den som är mest lik mej. hade inte du varit min vän så.. du är den jag är med mest. jag behöver tiden då jag är med dej. du gör mej jämt så glad. du är jämt glad.

jag ändrar mej hela tiden om dej. antingen så gillar jag eller så hatar jag. kanske inte hatar, jag hatar ingen som jag säger men de är ju lättare/går fortare att säga jag hatar han/hon. än att säga jag gillar inte han/hon. de bara blir att man säger hatar. men du. jag vill inte/jag vill. nej. ja. allt är konstigt. allt blir fel. du är fel. VI är fel. de måste vara du som slutar. för jag kan inte. men jag vill. men endå inte. de är svårt. för jag vet inte vad jag vill. men jag förtjänar ingen. iaf. men du är en vän jag inte vill förlora endå. du sa att du inte vill. det va de du mena.

nästa gång de är fest. tänker jag inte komma om du ska dit.
kommer du så går jag.

absolut överens

Erica kom igår kväll. vi spelade absolut överens eller som hund och katt sen drog vi till Oliver. hände inte alls mkt där. och när vi va hemma igen så kollade vi på shrek 3 och 4. sen sov vi för då va kl halv tre elr nå sånt.

We could keep trying but things will never change. So I don't look back. Still I'm dying with every step I take. But I don't look back. Just a little, little bit better. Good enough to waste some time. Tell me would it make you happy baby.

ska fan säga åt sandra å köpa en elr två tialotter åt mej. så man kanske vinner lite pengar. skulle sitta fint de. måste skärpa mej också. tror jag ska ta å lägga mej tidigare på kvällarna så jag inte sover bort hela dagarna.bara för att jag har tråkigt ska ni få mer ointressanta bilder å se på. har inge vettigt å skriva.

You came over. Like a midnight appetite. Nobody believes me now. I ran across and Saw thousand people on my way.
birsta city

det blev en tur till birsta idag endå. och de va en pissig jävla dag å åka på. de snöa värsta mkt, de va smockat med folk där inne på birsta city. de va inge kul, så orkade inte ens bry mej om att kolla efter nå kläder. men köpte iaf 4 små ramar, och en trippeltång.

den vill jag ha. och den ska jag köpa. den verkar ju bra.


du är som fisken i havet


Har bestämt nu att jag fan ska spara till en systemkamera! vill så jävla mycke ha en. Även om de kommer ta evigheter!

we need to get it out of the way

sov till elva idag, skulle ju sova till tio. men man vakna ju iaf tack vare att sandra höll på att skrika bara för lars höll på. JOBBIGT. vill att dom ska ta å flytta nu. jävligt irriterande när dom håller på så. Sandra frågade om vi skulle dra till stan imorron, men känner inte före. de är ju fan söndag. då ska man vara hemma också. värdelöst. jag är hungrig. men finns inge å äta. :(

ni kan väl få bilder på det lilla jag fått idag.


de som gjorde min dag/kväll va iaf michael jackson tavlan och parfymen som jag verkligen behövde, eftersom jag inte hade nån.

fick parfymen av mamma och pappa.

tavlan av Sandra, Lars och Ted.
händerna av "tomten".
pengarna och elefanterna av mormor och morfar.

Sen så va ju de här med rummet också en julklapp av mamma och pappa.
jag vill inte hare så här. vill inte må så här längre.


i hate love you

sämsta. julen. ever.


hatar julen. förväntar man sig inge speciellt så blir man inte lika besviken. julen betyder ingenting för mej längre. som den gjorde då jag va mindre. allt va mycke bättre då.

kul att pappa har fått magsjuka precis idag. bäst för han att jag inte får de också. så de blir bara jag, mamma och Ted. pappa ligger ju bara i sängen. Sandra och Lars är hos Lars familj tills ikv. JÄVLIGT KUL JUL. inte. känns som en helt vanlig dag, så ska det inte kännas. jag vill bort. vill inte vara hemma.

blir alltid lika glad varje gång


låg till ett idag men är frf så jävla trött. vill bara sova. och klockan är inte alls mycke.

life goes on

imorron äre julafton. känns inte alls som så. men de skiter man väl i. julen är inge viktig längre. det är bara jag och ted hemma nu. skönt. de typ som att vara ensam hemma för ted sitter ju bara uppe vid datorn. just nu så sitter jag nere i soffan med datorn i knä å ser på nån film som går på tvn, honey.

perfect worldvaknade för en stund sen. gick ner en sväng sen datorn. Moster och micke skulle komma sen tror jag, då blire kladdkaka.

ikv blire nog gårn med erica. julmys där ju.

What about love. What about faith. What about the kids, and what they would think. what about tears. what about time. What about the day you said you were mine. And what about us.hade så tråkigt förut så va bara tvungen å krusa håret och se hur de såg ut. de är så mjukt å ta på :D

annars så vare en tråkig dag

sjukt onödigt att vi gick ner till kyrkan idag. jävligt kallt. knäppte med cissis systemkamera idag på innebandyn. de va ju 9:an mot lärarna. 9:an vann såklart. och jag va inte med då. Men iaf, vill också ha en systemkamera. jaaaa. :( men de kmr jag aldrig få. och orkar inte spara pengar heller. :D

OCH NU ÄRE FAN LOV!!

My friend's got a girlfriend and he hates that bitch. He tells me everyday. He says I've really gotta lose my chic. In the worst kind of way.
godmorgon! :Dåååååååh jobbigt med skola idag. och imorron. men de är bara två dagar sen har vi också lov. HÄRLIGT. näe måste ta å fika nu ist för å sitta här. :D

mitt rum
så ser mitt rum ut nu. men ska köpa nytt skrivbord, sänggavel, nån byro, och nån hylla breve spegeln. men de läju ta ett tag tills de är köpt. och klart. och sen så kmr de bli mer tavler osv. :D

i will always love you boy.

åkte till Erica igår kväll. vi drog till jonas å kollde på film. Sen typ 12-1 gick vi till Erica igen och kollade på film. Pontus kom också ett tag.. Men iaf när filmen va slut så sov vi.

sandra kom och hämtade mej typ 12 idag. sen åkte vi på affärn. när vi kom hem gjorde vi nå banangrejs godis och gele godis elr nå. men ja äter inte sånt jag så vet inte hur de blev.


Sandra!

Christmas is overrated


Idag så har jag städat. inte så jätte mkt har jag gjort men. mitt rum är klart. eller klart å klart. ska sätta upp alla tavler och spegeln. men de orkade vi inte nu ikv. och dom har "tagit fram julen". jag har kollat på. typ. orkar inte bry mej om julen längre så ville inte ha nå med den å göra. så Ted och Sandra fixa julgranen.mamma och sandra tog fram alla tomtar. vi har typ 32 tomtar på tv/byro grejen. onödigt x1000.

de enda jag ville idag va att fixa klart mitt rum helt men blev ju inte. kan inte själv. OCH bilder på rummet får ni när de är helt klart.! :D

SARA

kom hem från sara ungefär 11. vi kollade typ bara på film, satt lite vid datorn när jag kom bara. Och tände nästan eld på huset men som tur va hann vi ta bort pappere innan de ens hann börja brinna. Och jag döpte hennes STORA nalle till nasse :D satt å krama han hela tiden. vill fan ha en sån ja, så man har nått att krama med när man ska sova.! ;)

I feel it deep within, it's just beneath the skin. I must confess that I feel like a monster. I hate what I've become, the nightmare's just begun. I must confess that I feel like a monster.

ska till sara sen. å vara med henne. hade ju inge skjuts till gårn så dit kunde vi inte dra heller. ville dit också jag.

mitt rum är typ klart, de ska bara städas å så. och in med alla saker.:D

ni har er egen lilla bubbla, och lämnar alla andra utanför.

skönt att vara ledig idag. vet inte vad jag ska göra. Men vill hitta på nått ikv. Men så läju de inte bli. måste måla listerna som är vid golvet idag också. that sucks.

I don't wanna feel like this tomorrow. I don't wanna live like this today. Make me feel better, I wanna feel better. Stay with me here now and never surrender. Never surrender.Idag så hare vare en väldigt slapp dag. vi har typ inte gjort nått mer än att lyssna bara. på håkki och anders.. :P

You are my light in the dark. you are the beating in my heart. But that is not enough, will I ever be by your side.


WEHEARTIT

kööööööööööööööööööng! :D


I'm getting over it pushing past all the bullshit and getting right to the root of what the problem really is. The reasons for the misunderstandings. The emergency landings on a plane headed for home.

fan va ont de ska göra då. känns som jag ska slita sönder stygnen varje gång jag lyfter på armen. känns inte bra.
Imorron så äre grejs på kvällen så man blir ledig på fredagen, det är iaf bra. :D

Your eyes are burning off my skin. And I'm so happy when I see that you are smiling back at me.

vanlig dag idag bara. ska till läkaren kl 10. så missar so. trodde först att jag skulle missa idrotten men nääedå. Men får nog inte riktigt vara med endå. måste tat lugnt.

love


Johannas och min tomte :D

If you don't know my name, you can call me baby

Godmorgon!


är väldigt trött. ska verkligen lägga mej tidigt ikv. och det är ju tema vecka den här veckan. inte alls kul. Men antar att de är bättre än helt vanliga dagar. tror vi skulle ha bad idag också, men dom kan ju fetglömma att jag tänker vara med.


bilder bara.."det kmr inte alltid vara såhär, så tat lugnt va."

Har gjort om designen lite. nu får den se ut såhär. den är iaf inte hel vit nu.
en vägg kvar sen är det färdig målat.!


you don't care.

äntligen klar med framtidsdrömmar.! värdelöst. igår vare också värdelöst. Jag va typ bara med Emilie på gårn. Luciamixen vaju bara tråk.

annars idag så ska jag bara vara hemma å tråka. datorn och tvn blire iaf.

i hate you more than love you

Det va ganska så kul igår. förutom att just du skulle vara där då. då blev de inge kul. kan ju säga att jag ångrar att jag gjorde så där. Men det förändrar tyvärr ingenting mellan oss just nu endå. tror inte alls på vad du sa.

Och ikväll blire nog luciamixen.

I say I hate you, but I don't mean it.

värdelös fucking jävla morron.

Ska till tandläkaren tio i nio. så ska gå från busshållsplatsen enda upp till vårdcentralen. jobbigt. och idag ska jag ta med my lovely computer till skolan. ja. hejdå.

Cause I love anybody who's fool enough to believe. And you're just one of many who broke their heart on me. And so I say I don't love you, though it kills me. It's a lie that sets you free.

ska på gårn sen, och vara med Erica och Emilie. brare. Och det har inte hänt nått mer med mitt rum heller. trist. alla är för lata. speciellt jag. men det är ju min julklapp så då borde ju inte jag behöva göra nått ;)

Sanningen? jag ljuger hela tiden om de.

"Things are changing. It seems strange and I need to figure this out. You've got your life. I got mine. But you're all I cared about. Yesterday we were laughing. Today I'm left here asking. Where has all the time gone now. I'm left alone somehow. Growing up and getting older. I don't want to believe it's over."

- say goodbye


Looking back I clearly see what it is that's killing me. Through the eyes of one I know. I see a vision once let go. I had it all. - open your eyes

idag så har dagen varit helt OK. är så jävla trött bara.

vet inte hur jag ska göra. men.. nä ska bara skita it. de va alltid du. känner på mej att de inte kmr vara så nu.SNYGGING !


Tråk...

99 saker du inte visste om mig

1. Fullständigt namn? - Liza Catarina Lindkvist
2. Exakt ålder? - 15 år och 8 månader 17 dagar
3. Vart bor du? - Ljungaverk
4. Bor tillsammans med? Mamma & Pappa
5. Husdjur? - Har inge
6. Färg på ditt hus? - Blå/Grått
7. När är du född? 95 03 11
8. Klass? - 9B
9. Vilket år tar du studenten? - 2014?
10. Något jobb?  Nej
11. När ska du sova ikväll? - När jag känner för de
13. Duschat idag? -  Nej
14. Kramat någon idag? - Nej
15. Pussat någon idag? - Nej
16. Vad har du ätit? - Korvstroganoff
17. Dagens klädsel? - Tights, linne, t-shirt
18. Dagens smink? - Typ inget
19. Dagens sötnos? - johanna !
20. Dagens roligaste? - Emilie !
21. Har du många vänner? - Tillräckligt
22. Hur många har du kysst? - Vet inte
23. Vem kramade du senast? - Vet inte
24. Vem pussade du senast? - Pontus
25. Hur många har varit otrogna med dig? - Ingen
27. Har du pojk-/flickvän? - Nej
28. Vem pratade du med i telefon senast? - EricaHultin
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? -  EricaHultin: Ahaa okej :P<3


FAVORIT:

1. Film? - Många
32. Låt? -   The Fray -How to save a life
33. Mat? - Mammas mat
34. Dryck? -  Saft
37. Stad? -  Vet inte
38. Land? Vet inte
39. Ämne i skolan? - Inget
40. År? Vet jag inte


SENASTE:

41. Personen du tänkte på? - Pontus
42. Personen du kysste? - Pontus
43. Gången du spydde? - I sommras
44. Gången du grät? - Nån dag sen tror jag
45. Pizzan du åt? -  Vet inte
46. Gången du var i göteborg?  Aldrig varit där
47. Gången du var i stockholm? - Nått år sen
48. Gången du var full? - På lovet
49. Gången du var hög? - Aldrig varit
50. Personen som såg dig gråta? - Erica ?


ANTINGEN ELLER:

51. Svart eller vitt? - Svart
52. Hund eller katt? - Katt
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - Beror på hur man mår
54. Tv-spel eller datorspel? - Datorspel
55. Singel eller upptagen? - Singel
57. Lunarstorm, helgon eller playahead? - Inge av dem
58. Ragga eller bli uppraggad? - Uppraggad
59. Big Brother eller Paradise Hotel? - Paradise hotel
60. Svart hår eller blondt? - Blondt
61. Blåa ögon eller bruna? - Blåa
62. Choklad eller lakrits? - Choklad
63. Göteborg eller stockholm? - Stockholm
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - Högerhänt
65. Coca-Cola eller Fanta? - Coca-Cola
66. Pizza eller kebab? - Pizza
67. Randigt eller prickigt? - Randigt
68. Älska eller älskas? - Älskas
69. Leva eller dö? - Leva antar jag


ANTAL:

70. Personer du älskar? - Mångare
71. Personer du hatar? -  Ingen
72. Personer som sagt jag älskar dig? - Vet inte
73. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? - En
74. Glassar du ätit på en dag? - Vet inte
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? - Vet inte
76. Gånger du haft minnesluckor? - Vet inte
77. Piercingar har du? - 2 öronen
78. Personer du saknar just nu? -
79. Gånger ditt hjärta brustit? -


VEM:

82. Sjöng du senast för? - Ingen
83. Hade du senast en MSN-konversation med? - Kmr inte ihåg
84. Spelade du tv-spel med senast? - Sandra kanske
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? - Erica ! ;D
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? -  dig.
87. Förtjänar att dö? - Ingen
89. Vill du sova brevid inatt? -Ingen


VAD:

90. Gör dig glad? - Vänner
91. Gör dig ledsen? - P.H, livet
92. Vad vill du helst göra nu? - Sova
93. Önskar du att du slapp göra? - Gå i skolan
94. Vill du ha nu? -  Lov
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - Inge speciellt
96. Längtar du till? - Fredag
97. Tycker du om dina betyg? - Värdelösa
98. Ångrar du i ditt liv? - Väldigt mkt
99. Är det bästa som har hänt dig? - Vännerna som man har

But I hate it. You know exactly what to do. So that I can't stay mad at you for too long, that's wrong. But I hate it. You know exactly how to touch, so that I don't wanna fuss and fight no more. So I despise that I adore you.

you will always be the one in my life,
even if I sometimes just want to kill you with a knife.


you're my light in the dark,
even if you're superman or just clark.


your eyes make the stars look like their not shining.


you are amazing just the way you are,
you have always been my star.

MB: PUUUUL !

väldigt bra. !(Y) ;D

___________________________________________________________________________________________________


Skola idag ju. Väldigt jobbigt vare. Måste göra engelska bokrecensionen men de orkar jag inte. Har inte ens läst ut boken än. Orkar verkligen inte med skolan längre. Jag bryr mej inte ens. Orkar inte gymnasie. Känns inte ens som jag kommer leva då. Vet inte alls varför. Men aja.


I never could've seen this far. I never could've seen this coming. Seems like my world's falling apart.


okej. såhär ska visst jag sova inatt. gillar jag inte.

Lars:
- Liza, du har en stor snopp i sängen.!I've tried my best to satisfy. But all you do is wave me good bye. I don't know what am going to do.

det går väldigt segt med mitt rum. inte alls okej. just nu sitter jag i sängen men datorn i knät då. och hörlurarna i öronen och lyssnar på bra/dålig musik. önskar att jag va tjejen i alla filmer och böcker där hon alltid får killen som inte finns i verkligheten. kärleken som inte finns på riktigt.


jag tror inte på kärleken. så jag kanske har svårt å tro att du älskar mej så mkt som du säger. väldigt, väldigt osannolikt.

- så lägg av

I don't wanna live. I don't wanna breathe.

okej. om det är så du vill ha de. men om du ångrar dej, bara om. så haru inte mej kvar.
det är bra så här. även fast de kanske bara har gått en dag än så länge.

Vi sa ju att det inte skulle bli så igen. jag sa de. för att jag inte ville också. vill inte. så därför är de här bra.
raderat ditt nr.

men du är den som gör att jag inte känner mej ensam. helt borta. glömd.black and white

Idag har jag läst, läst och läst. Men har även tagit ner alla mina tavlor, mitt hjärta, spegeln. Flyttat ut tvn, skrivbordet.. Plockat ur allt från byrån som frf är kvar här mitt i rummet, (sängen och sängbordet är också kvar här). Spacklat igen nästan alla små hål från spikarna/skruvarna. Så det är ganska så tomt här endå. Till helgen ska de spacklas mer och slipas. Och förmodligen börja målas. Hoppas på att det blir bra. Så sen så äre inte rosa längre. HÄRLIGT.

RSS 2.0