lately I'm so tired. if I took it all out on you, I never meant to.

så såg min kväll ut igår. helt okej.
 
idag var sista dagen på "jobbet". lättförtjänta pengar.
 
verkar som det blir en lugn kväll ikväll.

getting drunk of the thought of you naked.

detta hår vill jag ha tillbaks. varför i hela helvete skulle jag färga? varför klipper jag mig bara kortare och kortare?
jag vill ha långt hår, inte kort. blondjävel.

maybe tonight I'll call ya, after my blood turns into alcoho. no, I just wanna hold ya.

 

well I'm going home, back to the place where I belong, and where your love has always been enough for me.

var på picknick igår med erica. vi valde inte precis till den bästa platsen att vara på men det var ganska mysigt endå. trots alla mygg. och varför heter det blåbärsmuffins då de knappt är nå blåbär?! är bara lite utanpå som prydnad, som inte gör någon skillnad alls. är det blåbärsmuffins ska de fan va de i också. det tycker åtminstonde jag.
 
idag börjar jag och teddan ett, slutar sex. och när jag kommer hem tänkte jag ta mej en promenad runt johannisberg, men får se hur det blir med de.

is there when i need you to hold me.

 

tell me what would you do? my secret is fatally gorgeous. I'd die for you. but when your precious life is at stake. tell me would you die for me too?


cos you're so great, and I love you

persikor(påburk) är väl bland det godaste som finns.
 
jag tycker det kan ta och bli finare väder, lite mer sol och värme. jag vill på picknick, stavas det så ens? ser konstigt ut. men i alla fall verkar det mysigt.
 
imorron är det jobb, börjar tio. upp klockan halv åtta och duscha, vill ha mycket tid på mig så jag slipper stressa, det är bland de värsta jag vet.

my whole life has change. since you came in. I knew back then, you were that special one. you were that one.


it was done as quick as the wind blows.

haft en bra kväll, hela dagen har vart bra.

we have to party all night, we have to take our clothes off. to have a good time.


I remember the times we spent together on those drives. we had a million questions all about our lives.


wanna be there to hold you whenever you cry.

var inte en sån tokig kväll igår endå. helt okej var det. jag spelade yatzy med mamma och mormor, sen satte jag mig vid tvn, såg nån film, sen kollade jag på ghost whisperer tills tredje avsnittet sluta fungera och då gick jag och la mig. klockan var kring tolv kanske.
 
fyra på morron kom pontus hit, inte helt nykter. han slocknade dirket nästan, började snarka satan, var tvungen att hä i öronproppar. sen sov jag så fint så.
 
ikväll var det meningen att jag skulle till viskan men ångrade mig, vafan ska jag göra där? det känns ovärt att lägga 150 spänn på´t då jag känner att jag endå inte kommer ha nå kul där, istället ska jag vara med pontus.

so far away it’s not fair, to be without you like this

midsommar idag, och den spenderas hemma mot min vilja. what to do about it?! ingenting, bara att gilla läget.
 
förhoppningsvis laddar ted ner ghost whisperer som jag så gärna vill se från början.
annars så har jag inte gjort mycket alls idag, solat, vandra runt i huset i brist på annat att göra, suttit vid datorn, tvn lite. och än är dagen inte helt slut och jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen med mig själv. ljungaverk är inte sånt kul ställe att bo på, när man var liten kanske men inte alls nu. 
 
nej nu ska jag ner och spela yatzy.
 

because these things will change, can you feel it now? these walls that they put up to hold us back will fall down. It's a revolution, the time will come for us to finally win.

fick ett samtal igår, gissa om de gjorde mig glad. i alla fall blev jag på bättre humör, fick tillbaka matlusten igen. av några ord som kanske inte ens betyder särskilt mycket, men endå mår jag bättre. sjukt hur kroppen fungerar. men man ska inte hoppas för mycket, man ska inte tro att allting kommer lösa sig endå. vilket jag gärna vill tro.
 
börjar tio idag. och imorron skulle vi tydligen inte jobba tror jag, men egentligen borde vi det. för annars måste vi jobba så mycket mer nästa vecka om vi ska få alla våra timmar. också bör vi jobba två extra timmar idag. aja får se hur det blir.
 
vill träffad dig så mycket.

love me or hate me, that is the question.

vill att det ska bli helg. varför kan inte dagarna gå fortare bara. jag orkar inte vänta mer. tiden går så segt, känns som en evighet. fyra dagar, känns som fyra månader.
 
det enda som är skönt med sommarlov det är att slippa skolan. sen får jag så mycket tid åt ingenting. tid som jag inte vet vart jag ska göra av.

tell me that I can't leave without you, tell me no, no, no

vaknade sju idag, ja, på morron. började jobbet tio idag och fick sluta tolv, jävligt skönt. men dock ska vi jobba längre imorron istället. men då börjar vi tolv också. jobbigt, men antar att det får en att tänka på annat, bara det är folk som kommer och handlar.
 
det enda jag gjort efter jag kom hem är att kolla på tvn, jag vet inte alls vad jag skulle ta mig till om den inte fanns. det är ganska ensamt att vara mig, med eller utan pojkvän.
 
jag tycker inte om människor som säger att dom inte tycker om blyga personer.
 

jag är seriöst skadad.
 
 

see I don't give a damn what yo momma say


pontus kom till mig igår natt, typ halv tre. satte på en film men sen vart vi (han) för trött så stängde av. vi började kolla på friends with benefits, som jag förresten tänkte se klart nu.

och idag har vi varit till stan, jag, pontus och hans familj. vi var till birsta då pontus skulle köpa nå nya kläder, och jag köpte nytt puder. sen var vi till timrå, pontus skulle kolla på en bil, som han också köpte, en ful jävel(men köptes för endast 500 spänn, om den ens är värd de), sen efter de åkte vi till pontus syster, fika och käka sen åkte vi och hämta bilen sen åkte vi hem. har haft en bra dag, har vart trevligt. men har känt mig lite konstig, har haft ont i huvudet men endå inte, har också känt mig lite illamående till och från, men det har gått bra endå.

imorron ska jag till hussborg och jobba, ska vara där nio så det blir inte så sent ikväll.

kärleken är blind


sov till 12 idag, tycker inte om att sova så länge. men det kommer bli så nu sommar i alla fall. igår så var jag med Pontus, kom hem ungefär två inatt, gick och la mig vid tre, lagomt trött.

idag orkar jag inte göra nånting känns det som, sitta/ligga i sängen hela dagen låter jävligt bra. men det kan jag inte.

jag får väldigt mycket tid att tänka på saker, och då tänker jag nästan för mycket till de dåliga. och jag vet att jag måste ändra inställning också. för du gör inte fel i de du gör, men du måste tänka på hur jag känner åh.

du vägrar ge upp

imorron ska jag på skolan, mest för att jag måste lämna tillbaka en bok. annars hade jag nog vart hemma. och det är ju sista dagen, sen går jag på sommarlov.

ÅÅH, blir så jävla arg på dig, irriterad, går fan inte prata/diskutera med dig.
självisk, just de, det är du! och överdriva är du jävligt bra på.

blir så jävla arg!

kommer alltid älska dig


I wonder where you are tonight. no answer on the telephone.


jag har absolut ingenting att skriva. egentligen är det mycket jag vill skriva, men ingenting jag vill skriva/berätta här just. för privat, för mycket.

nästa vecka på måndag börjar mitt sommarjobb, feriepraktik. i två hela veckor, 3000 spänn.

längtar nå jävulskt att få lov, men endå så känner jag att jag säkert kommer få så himla mycket tid, att jag inte vet vart jag ska göra av den. och det blir bara jobbigt.

maybe it's true. maybe you're not gonna change.

igår kväll kom pontus och hämta mig, sen åkte vi och fiska. vart inte så speciellt länge. pontus fick en fet jävla gädda på men linan gick av. hade en mysig kväll igår. vi var till erica också, ännu senare.

just nu sitter jag hemma, bara för att pontus skulle jobba men sen skulle han inte de, och då va pappa redan påväg.
men ska tillbaka till fränsta ikväll. den ska tillbringas med pontus, erica och jensen, om det är några fler så vet jag inte vilka.

vart är 40 grader varmt vädret?!?!

love is more than just a game for twosaningen är, jag är som du.


i måndags åkte jag till pontus, var där till igår. hur skönt som helst.

har varit hemma från skolan också, orka inte åka dit. men imorron måste jag dit, prov i matte och muntlig redovisning i svenskan.

just nu sitter jag nere vid tvn, vet inte vad jag ska göra. behöver städa mitt rum, ja. får göra det senare.

har kollat lite på kaniner, fan vad jag vill ha en. ouuuuffa.det finns en plats som du känner till. med folk du känner. som du kan träffa om du vill


you gave me nothing at allmin helg, den har varit jättedålig. känns som det bara kommer bli sämre och sämre. aldrig bätttre.

allting känns så hopplöst. en sekunden mår man skit bra, och allting är bra, allt är som det ska va. andra sekunden mår man piss, och allting bara är fel, att man aldrig gör nånting rätt. är det såhär jag kommer leva? är det såhär mitt liv ska vara?

det är inge fel på mig, det vet jag. jag är inte som alla andra, alla är olika. och så ska det vara. men det går inte att sluta jämföra sig med andra. jag jämför mig med andra hela tiden,
så vill jag också se ut, så vill jag också vara. det är så svårt att vara helt nöjd med sig själv. jag blir aldrig nöjd över mig själv.

du räcker till, så var den du ärIdag har jag vart till stan med mamma. fick hem lite grejor i alla fall, två linne, shorts, bikini och en mascara. väldigt nöjd över detta.

blir en lugn kväll ikväll, lite tråkigt att bara vara hemma men vad ska man göra.

har börjat lite smått på språksociologin, tänkte åtminstonde göra klart den.

RSS 2.0