do you see me as I see you? so many tears in me have fallen. so many steps I have been crawling.

snygga väskor.

jag vet hur livet har behandlat dig. så, jag vill inte klandra dig. jag bara saknar det gamla dig. låt oss säga som det e. om man trampar snett blir det en lång väg ner.

älskling kom inatt, och sov över hos mig. han ligger fortfarande och sover.
 
sandra kom hit igår kväll också, det blev film, chips och dipp. väldigt mysigt. vi har ju tatt bort soffan som var här uppe i hallen nu (världens oskönaste!) och satt dit min gamla säng, som vi ska göra till en soffa. vi fixade till den lite medans bara och gjorde det mysigt, sedan satte vi på en gamla vhs film, bert. efter filmen var jag så jädrans trött  så gick och la mig.

why am I here, if you’re there. so far away it’s not fair. to be without you like this. I miss you more than you know. the nights are long. the days slow.

har städat uppe, så nu får lille bebis mer utrymme att springa runt på.

jag ser hur dom kämpar för att hålla oss nere. jag ser och jag undrar är det ingen som ser de. tänker att det alltid kommer vara likadant.

blev chips, morot, dipp och film mys med älskling ikväll.
 
nu säger jag godnatt, imorron väntas städning.

I'm tingling right from my head to my toes, so help me make the feeling go.

tänkte blogg lite tidigare men så ringde pontus och sa att vi skulle åka iväg och skjuta lite så hann inte.
 
åkte hem tidigare idag från skolan, skippade samhälle. kände att det inte var nån ide då vi bara har grupparbete och hela min grupp var sjuk.
 
väl hemma så kokade jag skruvmakaroner och gjorde nån såsgrej av creme fraiche, det blev ganska gott faktiskt. sedan städade jag mitt rum, och sen har jag inte gjort så mycket mer.
 
pontus kan inte vara still, ska göra någonting hela tiden. hur orkar han?!?! för jag orkar då fan inte.
 
 

jag vet att det är kärlek som brinner I mitt hjärta. kärlek, åh underbara smärta. jag såg hur du såg på mig. väckte en längtan inom mig.

denna dag har vart otroligt slö.
 
första timmen hade vi matte (gick inte alls bra!), sen var det så att dom som går aware åkte till torpshammar och vi som bara går vård- och omsorg var kvar på skolan (vi var två stycken), det vi skulle göra va att hitta fakta om varför ett land hade en sån låg medellivslängd, sen berättade vi det lilla vi hittade, sen kollade vi på något filmklippyoutube om progeria, sen så fick vi sluta tidigare så man hann med 13:25 bussen.
 
senare kom erica hem till mig också gjorde vi den där nedrans powerpointen(!), den blev klar och vi är redo att redovisa imorron, om njurcancer.

and I'm not sleeping now, the dark is too hard to beat.


genom en hel natt av drömmar, har jag nu rest och jag kommer aldrig glömma vad jag fått se. solen är uppe, jag ligger kvar och allt jag tänker är att det blir en bra dag. idag

har haft en rätt så väldigt bra dag idag. tycker jag har jobbat bra idag på skolan, när jag kom hem gjorde jag mig lite gröt, sen baka jag en kladdkaka och medans den var i ugnen påbörjade jag negerbollar, sen gjorde jag äntligen min filmrecension och skrev ut den och tre andra uppgifter (finally!), sedan så städade jag mitt rum och gjorde rent sammys bur, och nu sitter jag här. och nu väntar duschen.
 
sammy pinkade på teds soffa förut, gissa om han är glad. men jag har ju pinktassavtryck på mina täcken jag å så, och lite på madrassen..

let's stay in the dark one more night. don't want to know, I'm ok with the silence. It's truth that I don't want to hear.


there´s a change in me. even now you´re gone. you´ll always be my only love.

idag har det varit väldigt lugnt. har inte gjort någonting, inte fått nånting gjort på skolan.
 
på hela förmiddagen så prata vi bara och höll på med telefon, spela block puzzle, sen vare lunch, på samhälle så måla vi hela lektionen och på svenskan satt vi vid datorn och kollade på kläder, jacker och facebook osv. himla slapp dag.
 
nu ska jag sova, så får vi se vad morgondagen har att bjuda på.

along the way, in this great future. you can't forget your past. so dry your tears.

dessa skulle jag vilja ha. mycket gärna, tack!

rätta mig här, om jag har fel.


I'm so lost in your love, and oh, we belong together.

har möblerat om lite på rummet, och de är lite.
 
sängen är nu mera på sidan skrivbordet var på, och skrivbordet på samma sida som fönstret. det blev bra i alla fall.
 
älsklingen sov här inatt. och jag höll mig vaken igår och sov inte bort hela kvällen.
 
idag har jag tagit det lugnt bara, städat, tvättat och spelat block puzzle.

PSY - GANGNAM STYLE

 

this is real, this is me. no more hiding who I want to be, this is me.


fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå.

har haft en himla trevlig fredagskväll, har sovit hela kvällen. från sex till tjugo i ett ungefär. så jag undrar hur tidigt jag kommer vakna imorron.
 
idag gick jag och johanna tilll coop på lunchen. och när vi gick tillbaka vare en unge som kom fram till oss och sa "upp med händerna" också höll han en stor lång fet pinne mot oss, ja det ignorera vi och fortsatte gå. sen börja han peta på johanna, och slå/försöka fälla henne. sen började han på mig, men då stanna jag vände mig om och sa åt han att lägga av, fan va irriterad jag va, så jävla arg. UNGJÄVEL, inte fan gör man så eller, hade lust å bara slå sönder han. kände bara ännu mer att jag hata barn. när man själv va liten vågade man fan inte prata med dom större ens.

I know that you can't hear me anymore.


du är en speciell människa, du skapade min väg. du har hittat mitt hjärta, du har hittat min själ. jag minns så väl den dagen, då du gjorde ditt val. jag blev lyckligast I världen o nu vandrar jag på rosenblad.

älskling har sovit hos mig två nätter, men en tredje blev ej. tyvärr.
 
redan torsdag imorron, sen fredag och helg.
 
idag hade vi orientering på idrotten, kan ju säga att det inte alls gick bra för oss. och jag är inte precis bra på karter, nej. vi gick helt fel fast vi skulle följa elljuspåret, hittade en sån där grej bara.
 

I will be back for you one day


and some kind of Madness, has started to evolveI. have finally seen the light. and I... have finally realized. what you mean... and now, I need to know if it's real love. or is it just madness,

frukost nästa!

I wanna be your thing, your anything. just let me do my thing, I'm gonna make you wanna stay.

så har min dag sett ut i de stora hela. inte mycket men något.
 
och sammy har blivit alldeles tokig, springer runt som en dåre, sötfisen min.

replay the part you stole my heart. I should have known you're crazy.kristaller som splittras och allting badar I färger. ett mönster, en helhet, ett sammanhang att följa.

mamma försökte tvinga med mig till åse och köra lite, men jag ville ej. vet inte riktigt varför jag inte vill köra. kanske för att det inte alls var roligt, det är så mycke man ska kunna, att jag inte riktigt bryr mig om jag har ett körkort eller inte, visst skulle det vara bra om jag hade ett. jag kommer aldrig lära mig, är så jävla trög.

I will move away from here. You won't be afraid of fear.

igår åkte jag till syster och sov över där. det var mycket trevligt, vi såg film, fixade hennes blogg vilket tiden verkligen drog iväg på.
 
jag skulle själv vilja göra om min blogg men vettefan hur. det är ju så jädrans jobbigt, de som finns att välja på är ju inte så fin.
 
SANDRA
 

it was done as quick as the wind blows. didn’t think i would ever be involved.

skorna var mina favoriter av dessa, helt klart.

I heard your voice through a photograph. I thought it up, it brought up the past.

idag slutade vi 12, lite segt då jag fick vänta på bussen i en timme och 25 minuter. men helt okej, såna här dagar kan vi ha varje dag.
 
idag åt vi chickennuggets på skolan, längtat och trott att det ska vara hur gott som helst men det var de inte.de är fan inge smak påt, och så hare alltid vart men endå så förvänta man sig de varje gång(en gång per termin/år).

 nu ska jag gå ut med lillen till buren.

we'll be coming back for you one day.

klarade medicin provet idag med ett E, helt okej då jag knappt tränat.
 
körde bil för första gången i mitt liv, gick sådär. det är nog bästa att jag varnar innan jag ska ut på vägarna.
 
förmodligen ska jag spendera min natt hos älsklingen också.
 
nu ska jag kolla om det kommit nått nytt avsnitt av pretty little liars.

I got this feeling on the summer day when you were gone. I crashed my car into the bridge. I watched, i let it burn. I threw your sh*t into a bag and pushed it down the stairs.


lille sötis bebisen!

det känns så skönt och komma hem. för när du ser mig, blir du lycklig.

 

you know you love me, I know you care.

finskorna på.
egentligen borde jag plugga till prov som jag har imorron, som jag tror i alla fall.
 
hoppade lite med sammy förut, så duktig han är. det är ju bara på kul, inte tävling hoppa så det är ju inte enligt reglerna då. men han tycker det är kul iaf så vi har våra egna regler.

jag gråter blod av en ständig längtan. känns som jag väntar på en dödsdom helt ensam.

följde med älskling till stan idag. blev en tur in på polisstation, biltema, usports och såklart donken.
 
blev en tallrik manna gröt som kvällsfika också, och självklart med en smörklick på. mums.
 
nu tror jag det blir sängen, fast ska nog först vara med sammy lite. lille bebisen.

I know that things are broken. I know there's too many words left unsaid.


denna helg har gått fort. har även vart sjuk, förkyld. var hemma i fredags, missade prov och annat men jag orkade verkligen inte. och idag är jag mycket bättre, dock inte helt fri från snoret.
 
hela lördagen kollade jag på hart of dixie, en väldigt bra serie faktiskt. idag har jag fortsatt sett hart of dixie, och även sett två avsnitt pretty little liars, vilket också är en bra serie.
 
och inte har jag kunnat gosa på sammy som jag brukar, vill ju inte precis smitta han. fast jag har fuskat endå lite, men jag hoppas han klarar sig endå.
 
jag har väldigt brist på bilder. inga alls faktiskt. ♦

well shes prettier than I'll ever be. got yourself a beauty queen.

skulle lätt köpa detta.

nu finns det ingen chans att jag glömmer dig, no way.

jag skulle vilja låta håret va, inte föna, platta, ingenting. men oturligt nog har jag världens fulaste hår om man inte gör något av de. antingen önskar jag att jag hade spikrakt hår eller fina lockar och inte mitt fula. men nejdå.
 
det är redan torsdag imorgon, det går fort. på fredag har vi prov, urinorganen. segt och tråkigt, ja.
 
jag vill så väldigt mycket flytta hemifrån, fan vad skönt det skulle vara. så jädrans skönt. orkar inte bo hemma, här.
 
 

come back so we can play together

drar iväg till älsklingen sedan, och där stannar jag över natten. ska bli jävla härligt. också lämnar han av mig hemma imorron då han åker iväg till skolan.
 
skippade sista lektionen idag också, inte helt okej. men äsch gjorde klart de som skulle göras hemma.
 
har nå jävulskt ont i vänstra benet, what to do about it.
 
nej nu måste jag fortsätta packa.

såg du hur jag kände, såg du att jag vände. märkte du paniken i min blick.

åkte hem tidigare idag, skippade idrotten. det första man gör när man kommer hem är att gå till sammy och gosa på han. min lille gospojk.
 
är nå jävulskt sugen på jordgubbar, fy och fan vad gott. men jag har en pizzabit nere i kylskåpet som jag tror jag ska ta nu, inte i närheten av jordgubbar men minst lika gott (eller?).