a lifetime of questions, tears on your cheek. I tasted the answers and my body was weak.

Har fått nya skor. Det blev en tidig julklapp från Sandra och Lars. Himla fint. Behövde verkligen nya skor. TACK!
 
Det är lika skor som dem bruna jag lagt ut, fast svarta då.

jag tänker så mycket på dig, det gör ont i mitt hjärta. jag visste inte att man kunde älska någon så mycket.. och att man kunde gråta så när den lämnat en. jag visste heller inte att ens liv känns så meningslöst för att han inte finns hos dig. nu vet jag.

Idag så har jag och Sandra gjort hastbullar, inte så vacker på utsidan men så jädrans gott. Har även städat och pysslat lite.
 
Vad som händer ikväll vet jag inte alls. Helst av allt vill jag inte vara hemma. Vill göra nånting hela tiden, hålla mig upptagen med saker, så jag inte tänker på han, så jag glömmer bort att jag saknar honom så mycket som jag gör. Det är jobbigt. Känner mig tom och meningslös hela dagarna. Vill inte känna såhär, vill inte må såhär. Så jag vill inte sitta hemma och göra ingenting. Måste göra saker. Jag mår något bättre då..

the sun goes down. the stars come out. and all that counts is here and now. my universe will never be the same. I'm glad you came.

Hela förmiddagen har jag vart i fränsta, med Sandra. Sen vid tre-fyra åkte vi hem till Ljunga. Direkt när vi kom hem gjorde jag en blåbärspaj(med lite björnbär också) som skulle bli efterrätten, sedan så halloween pysslade vi lite. Efter mat och allting så gjorde jag och Sandra en liten väst grej till lille Sammy, han blev ganska söt faktiskt.
 
Det är någon anonym som frågar vad jag vill jobba med. Jag skulle vilja jobba med djur, men det är inte möjligt. Så jag vet inte.

I can’t stop this feeling. deep inside of me boy, you just don’t realise what you do to me.

Ikväll ska jag åka till Johanna, det blir mycket trevligt. Stannar i fränsta över natten också, hos Sandra och Lars.
 
Förresten så kom Häggen och Håkan hit igår och såg film, boat trip. Sedan gick vi (+Ted) ut och tog en kort promenad på ljunga, det var ju så jävla kallt ute. Hade verkligen ingen känsel i fötterna när jag kom hem.

is it any wonder I can't sleep? all I have is all you gave to me.

Provade att göra havremums till Sammy, de består av havregryn, vatten och ett rivet äpple. Väldigt enkel att göra. Får väl se om han tycker om det.
 
Klev upp halv sju idag för att ge Sammy sin medicin. Väldigt jobbigt. Somnade aldrig om riktigt sen, Sammy levde om så jävla mycket, fick nå psykbryt på han. Låg och drog mig till klockan blev nio, och klev upp då.
 

spend all your time waiting. for that second chance, for a break that would make it okay.

Igår kväll så kom jag på att jag ville göra en kudde. Så jag tog några t-shirts och klippte sönder. Jag klippte ut det jag ville ha och sydde ihop/fast de. Sen drog klockan i väg som satan, blev så trött så gick och la mig. Så fortsatte med den idag, sydde ihop den och fyllde den med bomull. Blev ganska nöjd faktiskt.
 
Hade tänkt gjort detta inlägg mycket tidigare idag men internet ville inte sammarbeta. Sen visa det sig att jag bara behövde starta om datorn och då vart det bra, så typiskt.
 
Idag/inatt flyttade man ju tillbaka klockan en timme. Blev ganska förvirrad först då jag kollade klockan på telefon som visade sju och den på sängbordet visade åtta.

you hurt me. but do I deserve this? you make me so nervous. calm me down, calm me down.

Igår kväll åkte jag till syster. Vi gick upp på shell och hyrde en film, sedan gick vi in på coop och köpte något gott. Och klockan åtta kollade vi på x-factor, när det var slut, så satte vi i filmen och såg den. Fast dock så var det bara jag som såg filmen eftersom Sandra var så trött så hon sov hela resten av kvällen. Men trevligt var det ändå. Jag sov även över där. Det var skönt att få komma bort, och inte sitta hemma hela tiden.
 
Idag så följde jag med pappa och sandra till birsta. Har tagit hela dagen, vilket har vart väldigt bra. Ännu en distration från mina tankar (förutom bilresan då). Jag hittade lite grejer till lille Sammy, toa-lätt, en tunnel, kattlåda och filtar, och ett anteckningsblock till mig, och några färgpennor. Jag är väldigt nöjd.
 
Ikväll ska jag nog bara vara hemma, ska se vampire diaries avsnitt 3 hade jag tänkt. Sedan kanske jag ser någon/några filmer. Får se.
 
Ska prova att ha filt i Sammys bur istället för halm, jag hoppas det funkar bra. Så slipper jag tänka på att fixa halm. Som Pontus har fixat åt mig, som jag inte längre vill, känns bara jobbigt. ska hädan efter köpa hö också tror jag.
 
Hittade skit snygga skor på willys, som lätt hade kunnat fått ersatt mina gamla skor som jag har nu. (Som förresten dragkedjan är helt pajj på nu, på ena skon..) Men tyvärr kostade dem skorna fyrahundra, pengar som jag inte har.
 
 

jag kommer alltid älska dig. aldrig kommer allt det där tillbaks, det som var du ock jag.

Har ätit våfflor idag, det var väldigt gott. Dock hade vi ingen grädde..
 
Skolan idag var inte alls kul. Men jag antar att man får något annat att tänka på i alla fall, vilket är skönt.
 
Längtar inte alls till lovet. Jo, visst blir det skönt att slippa skolan. Men resten då? jag vet att jag oftast bara sitter hemma och gör ingenting, men har ju endå haft något att längta efter förut.
 
"Jag är väldigt osocial, blyg, vågar aldrig ta första steget och prata med en ny männska, jag kan vara svår att prata med. Vilket leder till att jag inte alls har många vänner. Men när man väl känner mig så pratar jag på väldigt mycket, jag är mer öppen."
 
 

får jag träffa dig ikväll? jag har ingen anledning till det. tänkte först gå runt det, tänkte råka springa på dig.

Sammy ska få antibiotika i två veckor, lillen då.

love it. hate it. want it.

Har drömt om han i tre nätter nu. fruktansvärt irriterande när jag inte ens får vara undan honom i mina drömmar. Räcker väl med att jag tänker på han hela dagarna annars. fy.
 
Idag ska jag och mamma till veterinären med min Sammy. Ska göra en undersökning på honom. Jag tror nämligen att han är förkyld av nå slag, eller något liknande. Det återstå att se. Jag hoppas det går bra i alla fall.
 
 
 

one of us knows the two of us don't belong in each others company. it hurts so much inside.

Det var som jag trodde. Det är nu slut mellan mig och Pontus. På riktigt. För alltid.
 
Mår inte alls bra. Börjar gråta av ingenting. Av ett sms som frågar hur det är. Tårarna bara forsade.
 
Tror inte jag riktigt fattat ännu. Just nu tåras det i ögonen, men än vill jag inte släppa ut det. Jag ska försöka hålla allt inne tills jag går och lägger mig. För då ska jag ändå sova, så då kan jag lika gärna gråta mig till sömns.
 
Vi ska fortsätta vara vänner, vet inte alls hur det kommer gå. Hans dator och mössa är kvar här, dem får han när han ber om dem.
 
Min vän, min bästavän, min pojkvän. Men inte nu längre. Han är bara ännu en pojke. En pojke som inte längre kan såra mig, göra mig ledsen.
 
Men just nu är jag jävligt ledsen, hur ska jag ta mig ur detta? han var mitt beroende, ett beroende jag inte vill vara utan.
 
Jag ska försöka vara stark, men det är inte min starka sida. Jag är svag, en jävla fegis.

all that I know is that you’re beautiful.

igår så hade jag, erica och johanna en tjejkväll. det var så himla kul, det behövdes. tror jag aldrig skrattat så mycket som jag gjorde igår.
 
älskling kom inatt och sov här.
 
idag har jag än så länge bara städat. men nu är det rent och fint i alla fall. 
 
har inte riktigt orkat blogga nånting. men jag finns på twitter, lindkvistt.
 

jag vill känna att jag lever. all den tid jag har. ska jag leva som jag vill. jag vill känna att jag lever. veta att jag räcker till.

satan vad utväxten syndes väl.
 
dagen har bara rulla på idag. vart jobbigt i slutet då vi hade matten dom två sista timmarna. ville verkligen åka hem och skippa den men kände sedan att det inte var värt att missa.
 
har nyss kommit hem typ, har vart med älskling. han kom hit sen följde jag med honom till fränsta, han skulle lämna fulbilen till dennis.

love is all that I can give to you. love is more than just a game for two. two in love can make it. take my heart and please don't break it.

har vart en konstig dag idag. först så pajja ted mammas ljuslykta grej som hon tyckte så mycket om, sen åkte en glasskål grej i golvet, gick inte sönder men fick skada, sen när sandra skulle blåsa ut ljus på en hylla som sitter fast i väggen lossna den och stearin flyger iväg åt alla håll, bland annat på min arm, sen tippa ted ut massa mjölk på bordet och golvet.
 
något annat som han "förstört" i huset är att han slängde en sån där hand, gummi grej (som man slängde runt med när man va liten, vad tusan det nu heter) som fastnade på väggen uppe i hallen, och den lät han vara kvar där i ett dygn om inte mer, och sedan var det en fet jävla fett fläck där, som stannar där forever.
 
en annan gång så var det ljus i badrummet, lukta gott, sån där som det är vanligt ljus under något som smälter, kanske det är stearin(?) och luktar ljuvligt. ja, han skulle blåsa ut ljuset och smartskaftet blåste HÅRT, och det flög sånt där på väggen och på skåpet, så nu är det fina fläckar, märken som aldrig försvinner. så glad mamma är. 
 
fast jag har råka blåst ut ljus för hårt också, men dock vanligt ljus med vanligt stearin. ja, på teds rum. på persiennen å så, men det gör ju ingenting.
 
nej nu vart det ett för långt inlägg, säkert många som inte orkar läsa allting.

jag ser hur dom springer runt med kniv i hand. jag ser hur vi hugger och mördar varann.

weheartit

kom höj ditt glas. för vi kan ta oss härifrån. tänk på de stunder som vi haft.

har sett ut såhär hela dan tänkte jag skriva.. men det har jag inte, har ju bytt linne. fick sammypink på det andra.
 
åhåh spagetti och köttfärssås idag.

I need to find some peace of mind. time and time and time again. life will fight me till the end.

vaknade, åt gröt, satt vid datorn, städa uppe, åt pannkaka och nu sitter jag här vid datorn igen.
 
skulle behöva plugga men kanske får tummen ur senare och gör det.
 
bror och nina ska komma på middag sedan.
 
älskling kommer förhoppningsvis ikväll.
 
min lille bebis är så söt, man vet inte vart man ska ta vägen. åh så underbar.

love is in the air, you know it.


oh oh oh, you make my fly

älskling har nyss vart här ett tag, och nu blir det film i min ensamhet med den lilla ananasen som är kvar och något annat onyttigt som jag inte borde äta. detta blir min lördag kväll.

I got the microphone so don’t go too far. cause I’m gonna tell the whole world how you really are.

i torsdags var jag hemma från skolan. sov fär länge också och blev alldeles konstig hela dagen, reste mig för fort ett x-antal gånger och blev yr och det bara svartna för ögonen på mig, gud vad jag hatar det.
 
igår, fredag så var det ganska lugnt endå på skolan, fick ett fett jävla häfte som jag ska göra, som jag skulle ha fått på torsdagen. vi fick en uppgift på psykiatrin som var skit svår, som jag inte hann klart med då, dock får vi mer tid att göra den på men jag vill få den klart så ska göra den hemma.
 
senare efter maten åkte jag med sandra till fränsta, var där en stund sen gick jag vidare till erica.
 
vi gick till coop och handlade mandariner och annanas på burk, glass och chilinötter. sedan satt vi vid tven hela kvällen, först var det revenge sen kollade vi på x-factor. sen åkte jag hem, det blev sent och jag vart så jädrans trött likaså min skjuts hem.

vi ska få det att hoppas. ta fram de som inte fanns.

en del av min klädsel idag och dagens lunch.
 
min lille bebis ligger här brevid mig, min söta. helt otroligt att man kan fästa sig så mycket vid ett litet djur.
det är säkert många som tycker att kaniner är strunt. men dom är ett sånt underbart djur, väldigt sällskaplig, mysig och kan vara mycket rolig också. så söta.

jag vill aldrig mer känna så.

lite snyggt då, älskar skorna!

jag saknar dig mindre och mindre, det kommer annat emellan och det är bra.

idag har vi stuckit nålar i armar, men dock inte jag. bara blivit stucken, av johanna, gick hur bra som helst de ju.
 
nä jag var för feg, jag vågade inte. gjorde ett misstag och kollade när hon stack mej, skulle jag inte ha gjort. fick världens jävla handsvett, hjärta dunka satan och kände mig inte bra alls. kände då att jag inte alls skulle klara av av sticka henne. nej, nästa gång istället.

du vet att, ingenting betyder allt för mig. längre än såhär, låter du mig aldrig komma. [känslan är allt]


 
 
 
 
 
 
 
 
 
detta har jag haft på mig idag.
 
en gammal sleten och ful kjol. men jag tycker om den, så den får stanna kvar i min garderob tills jag antingen hittar en ny liknande eller att den blir för liten.

du kan aldrig förlora mig.

idag har det varit en rätt lugn dag. tråkig men helt okej.
 
♦ matte.
♦ medicin, gjorde frågor i medicinboken/några gjorde mat som vi alla sedan åt.
♦ svenska, satt och gjorde ingenting. drack te och läste en novell.

du kysser mig så hårt. men din mun den smakar salt. det bankade i mitt bröst. men du sa vi kommer vinna allt.

måste verkligen köpa mig en ny kofta, den jag har nu har blivit fruktansvärt ful. men tills dess ska jag endå fortsätta använda den, så skön.
 
idag var det en lång dag. tråkig och jobbig. vi ska hålla ett tal på svenskan, känns som vi nyss haft det. vet inte vad jag ska prata om, det är så svårt.
 
jag har fått nå nille på te också, men det kan vara väldigt gott när man väl är sugen påt.
 
klockan åtta ska jag se på  x factor, så himla bra.

RSS 2.0