är inte bra på att vara ensam

Vad jag är less på att vara ensam hemma nu. Nog för att jag har mina bebisar, men dom är ju inte mänskligt sällskap. Igår var jag i Ljunga nästan hela dagen, och jag ville fan inte åka hem. Jag va tvungen för mina bebisar.

Jag är inte bra på att vara ensam då jag inte själv väljer det, och då mår jag bara dåligt.

På fredag kommer mannen i mitt liv hem, det ska bli så jävla skönt.
°•○●★☆
långt bort härifrån

jag tänkt på en sak, och det är att jag vill fan inte bo här. Efter studenten vill jag bara ta körkort och sen flytta härifrån. Vill komma till nå nytt, och inte bo här i samma skit hela tiden. Det enda som riktigt håller mig kvar lite grann skulle vara familjen, men det överlever jag nog.samsung galaxy s4

Har inte riktigt kunnat blogga nånting, då vi inte har internet hemma längre. Och det mobila internet är för segt & tycker inte om att blogga från telefon men nu gör jag det ändå.

I lördags kom älskling hem och överraskade mig med en ny telefon. Trodde inte det va sant först, utan att han bara skämta med mig, men icke.

Tror inte jag skrivit nånting om detta men pontus har ju fått jobb i stockholm. Han är där och jobbar 12 dagar sen är han hemma 10, sen åker han och jobbar 12 dagar osv. Så nu på söndag åker han igen, så jävla tråkigt. Speciellt då han är borta på en helg, demprimerande. Men man överlever ju. Det blir bara extra roligt att träffa han sen.

RSS 2.0