klippning

vill klippa av mig håret. helst bara raka bort allting, precis som pontus. men jag skulle ju se förjävlig ut. men klippa kort tänker jag göra i alla fall, vet dock inte om jag kommer passa så bra i det. men tur är väl det att de växer ut igen.

julafton

Detta år firade jag jul tillsammans med älskling. vi va först hos hans föräldrar på dagen, sen åkte vi till sandra och lars på kvällen. det var en fin jul trots att man inte hade nån julkänsla alls. fick fina saker, en en sak som jag vart speciellt glad för va pengar till en tatuering, som jag fick av älsklingen. som jag längtat efter att få tatuera mig, och nu blir det äntligen av. fick andra saker som jag såklart också blev glad över.

har fått jobba lite grann på alert med sandra. i måndags, idag och nästa vecka ska jag få jobba på måndag och torsdag. det blir ju lite grann i alla fall. om man bara får 1000 i månaden så gör 2000-3000 extra ganska mycket ändå.
skit i henne, hon mår inte bra. är allt jag hör.

Direkt när jag kom hem idag så satte jag igång och gjorde nougatrutor, de blev mycket goda. 
 
När jag satt på bussen idag började jag må dåligt, va nära på illamående. Blev alldeles varm och svettig, så va tvungen att ta av mig mössa, halsduk, och jackan. Det blev bättre, om jag inte gjort det hade jag nog spytt. Hade inte vart så trevligt.
 
Vi har möss hemma, märkte det pga. att disksvampar försvann. Ja, en disksvamps tjuv mus. Eller rättare sagt möss, har tagit tre möss nu i fällan. jo, tre stycken. Stackars små liv, men inte vill man ha dom inne hos sig heller. Ligger en till och med i fällan precis just nu, men jag tar inte bort den, rör absolut inte det där. Det får männen göra.
 
 

än finns hopp, än finns tid.

Ingen vet. Jag har inte pratat med nån, det är för svårt, för jobbigt. Svårt att sätta ord på det. Känns som ingen skulle förstå. Känns som jag inte har nån riktig anledning att må såhär. Känns inte som jag har nån att prata med heller. Alla dessa tankar som flyger runt i huvve på mig, som får mig att må så jävla dåligt."Att jag duger inte, jag är inte fin nånstans, jag ful, äcklig, jag hatar hur jag är som person, att jag är så blyg, att jag har svårt att prata med folk, och lära känna nytt folk, ser jag verkligen ut såhär? är jag verkligen såhär ful? måste skärpa mig, börjar bli tjock, måste sluta äta så jävla mycket, måste träna, blir äcklad på mig själv, hatar att jag pratar innan jag tänker. Allt är så jävla jobbigt, jag vet inte vad jag ska göra. Jag skäms över mig själv. Jag vill inte må såhär, jag vill inte känna såhär. Hela livet känns jobbigt, allt vad det innebär. Ingen fattar, varför jag är som jag är, varför jag gör som jag gör, kanske det här är anledningen.
 
Jag orkar helt enkelt inte med mig själv, jag orkar inte alla måsten i skolan, jag orkar fan inte, alla jävla uppgifter som jag inte bryr mig om, allt i skolan är så jävla ointressant för mig. och skolan får mig inte precis att må bättre, där av att jag varit borta ganska mycket.
 
Ibland vill man bara ha bekräftelse på att man duger precis som man är. Jag är så trött. Jag vill må bra hela tiden,
 
Jag känner mig jävligt ensam. Jag har inte den där vännen man kan ringa vilken tid på dygnet det än är, som jag kan prata med i telefon i flera timmar, som jag kan prata om allt med, som t.ex. kan komma över och bara slappa å se tv en onsdagkväll.
 
När Pontus inte är hemma känns allting ännu mer. Och när han är hemma så får han mig att må bättre, utan honom vet jag inte vad jag skulle göra med mig själv. Han får mig att orka med mig själv. Han är det bästa som hänt mig. Jag älskar honom så jävla mycket.

sänk dina vita vingar

Idag åkte Pontus tillbaka till Stockholm.
 
Teddan sov över hos oss inatt. Jo, han och Pontus va ute och söp igår. Kom hem fyra imorse, Ingen av dem mådde särskilt bra idag. haha, rätt åt dem.
 
Sitter hemma hos mamma och pappa just nu. Lånar lite internet, är fortfarande utan hemma ju. Tänkte också att jag skulle följa med på julskyltingen i Ånge men jag ångra mig. Så tänker stanna här och kanske se nån serie som jag ligger efter i, får väl se. Skulle även vilja åka hem, har nämligen tvätt i maskinen som är klar..
 
 
 

RSS 2.0