-


today's outfit

Tar typ världens sämsta outfit bilder men orkar inte knäppa med systemkameran. Har ingen fin bakgrund nånstans här hemma heller.. Så det får vänta och istället bli dåliga telefon bilder nu. 

home

inredning
 

can't take my eyes off of you. you'd be like heaven to touch, I wanna hold you so much.

Följde med finaste till sjukhuset idag. Han röntgade käften, han ska nämligen operera bort en tand som är fel. Stackarn..
 
Och jag fortsätter att snora som fan, dock är det bättre än i måndags. Men så äckligt jobbigt, kan de bara försvinna?!?! 

tor. tjugosjunde februari

Är redan trött och vill typ sova. Men ska vara vaken ett bra tag till. Har nyss tittat på röjar ralf, superbra film! Alla bör se!
På skolan idag så satte jag och Johanna kateter på en docka, jag på kvinnligt kön och Johanna på manligt. Det va verkligen löjligt.

såååå snygga

Vill beställa dessa klänningar, så jäkla fina. Men vet inte om jag borde.. Dom kostar ju ändå bara hundra kronor styck! + frakt på 29 kronor. Inte dyrt alls. Får väl se senare hur jag gör, måste fundera.. Det lutar mest åt att jag beställer..

madlady.se

 

-

 

önskar jag aldrig blir som du

Sitter och tittar på Black Jack, tycker om den filmen, den är bra!  Ska nog sova snart, så fort filmen är slut. Vilket är om ca femton min. Blir trött som fan.. Är för övrigt överlycklig över min tatuering. Som jag längtat å väntat på att få tatuera mig, och nu har jag det. Gött. 
 
 

snygga väskor, roooooosa

rosa väskor

tatuering

Ursäkta mitt icke bloggande igen. Jag har inte orkat. I måndags så var jag hemma från skolan, mådde inte alls så bra, vet inte om det är förkylning eller allergi. Då jag är snorig mer eller mindre hela tiden, (har vart det i ca ett år) så jag vet inte vad.. Igår va jag också hemma.
Va och tatuerade mig igår vi ett tiden, på vaden. Jag är väldigt nöjd, så jäkla snyggt. (En sittning kvar). Nästa tatuering blir antingen på andra vaden eller på låret.

fredag, lördag, idag

Shit vad helgen går fort, söndag idag liksom. Imorgon börjar sista veckan innan lov och sex veckors praktik, längtar inte till praktiken. Men lovet ska bli jävligt skönt. Igår så var vi på en skotetur till Parteboda, Jag, Pontus, Magnus, Matilda och Maja (De är Pontus farbror och kusiner). Jag åkte med Pontus, kan lova att det inte va så kul. Rätt vare va så gasa han på som fan och skulle stegra med skotern. Jag fick hålla hårt om han hela tiden typ, vara beredd, annars hade man åkt av. Så idag har jag ont i armarna av allt hållande. 
 
Pontus ligger fortfarande och sover. Jag tror jag ska fortsätta se how I met your mother, är på säsong åtta, avsnitt sju nu.

människor som inte har förmågan att förstå ska inte bry sig.

 

det händer att jag känner, att nu, nu är allting bra. det är ofta då som det händer och plötsligt är jag svag.

Nu har älskling kommit hem, härligt! Annars så har jag nyss fikat och kollat på ett avsnitt how I met your mother, SÅ BRA! Väntar på att man ska få veta vem morsan är, men det kommer ju aldrig.. Eller man vet ju vem det är men inte hur hon ser ut. Idag ska jag till mamma och pappa å käka middag, för Johnny, Nina och Charlie kommer. Det ska blir roligt att få se Charlie, sötungen!

my babies♥


-

hm
 

Idag []

♣Idag har det varit en lugn dag på skolan, Kändes nästan onödigt att jag åkte.. På förmiddagen hade vi specialpedagogik, först lyssnade vi på en som heter Eva, hon pratade om.. Nu kommer jag inte ens på vad det va, vad det heter. Bra där! När hon va klar så jobbade vi med en uppgift dom fick igår men jag va inte där igår så fick den idag. Efter lunchen så hade vi.. Vård och omsorg? Äldres hälsa? (akutsjukvård?) Har ingen aning, det va ett karaktärs ämne i alla fall. Där gjorde vi praktiskt idag: nånting med spruta gjorde vi(det enda jag gjorde idag), linda in ett ben, kateterisering och kolla blodtryck. Ville inte göra nånting,så tråkigt, intresserar mig inte, bryr mig inte. Hatar linjen jag går. Ångrar så jävla mycket att jag valde vård- och omsorg. Fuck u. Längtar så in i helvete tills vi tar studenten.

- flower

skirts
 
 

ego♠

Knäppte kort på telefon, tänkte föra över till datorn. Tror ni jag kunde det eller? näe. Hade ingen sladd(söndergnagd). Sen pratade jag med mamma och då kom hon med sin laddare så jag kan ladda telefon medans hon jobbar och så jag kunde föra över bilderna.

-

Fick hem kläderna jag beställde från Nelly igår. Byxorna och en klänning va inge bra så de tänker jag skicka tillbaka. En klänning behåller jag, och det är den som är på bilden. + stay- ups. 
 
Vet ni vad? Leah gnagde sönder min mobilladdare förut.. Japp, så nu har jag ingen. kul, nej! Tror det är femte laddaren som är söndergnagd nu. Fast det är ju mitt fel. Får skylla mig själv.
 
Det gick bra hos VC, fick min botning. Yeeyh. 

dining = matsal,äta middag, bjuda på middag] fint

dining
 
 

onsdag, 2014.02-19

Har en tid hos VC tio:fyrtio, hatar att gå dit. Det är bara uppför, och jag som har en sån jävla dålig kondition är ju helt död när jag är framme. uugh. 
 
Ringde till Pontus vid kvart över åtta. Han hade inte ringt, som han sa att han skulle göra innan han gick och la sig. Tro på fan att jag ringer och väcker han! För han hade ju ringt mig imorse, bara det att jag inte kom ihåg det. Kollade på telefon och ja han hade ring vid sex. Var så jävla trött, halvsov nog när jag prata med han. 
 
Ska nog ta och fika lite innan jag ska dit. Måste få lite energi om jag ska palla gå! 

varje dag är en kamp

Äntligen! 
Har städat hela tiden sen jag kom hem från skolan, vilket var vid tre..Städade och höll på till ca tjugo över åtta. Plus att jag tog en pause på en halv timme, fyrtio minuter och käkade. Så nu är det dammtorkat överallt, har dammsugit, torkat golvena, bytt rent i sängen, gjort rent burarna och tvättat massor. Mamma kom hit efter jobbet, vi fikade och surra massa. Sen hoppade jag in i duschen och nu sitter jag här. Ska förmodligen gå och lägga mig efter detta inlägg. Är svintrött. Men ska såklart prata lite med Pontus också innan sovdags.
 
Har för övrigt drömt om how I met your mother två nätter i rad, undra om det blir en trejde? Är ganska besatt av den serien just nu, men jag har klarat mig från att kolla på det idag. Bra gjort! Har även drömt om tatueringar, om jag längtar till?! JA! 
 
Imorgon ska jag till VC, så blir ingen skola för mig.. 
Liten Sammy

food

Gjorde middag idag, inte alla gånger jag gör det. Tycker nämligen inte om att laga mat, är inte bra på det och det är svintråkigt. Provade på att göra skinksås, va faktiskt inte alls svårt.. Och som alltid när jag försöker laga mat äre nånting som blir fel och gör det mindre gott, men inte idag. Jag blev nöjd över skinksåsen, den blev fan god. 
 

I had a dream, that I could fly. from the highest swing. I had a dream.

kläder

he is the music movin' my body, you better not let me go, and if you want me for your own.

 

-

 

old pictures of me

Tittade längst bak i arkivet. haha, åh. Tyckte verkligen om att ha mörkt hår, men det blev så jobbigt att färga hela tiden. Det kan ju vara det fulaste att ha utväxt. Nu har jag min naturliga hårfärg, och när jag äntligen har det vill jag färga håret igen.. aja, läju inte bli fören om ett bra tag. Har även alltid haft långt hår, (förutom när jag gick i lekis/ettan) men inte nu längre. Och jag trivs superbra i kort hår, sidecut. Skulle vilja raka sidecuten lite längre ner/bak också. Ja, jag saknar inte mitt långa hår ett jävla dugg. Never want it back.

klänningar

 

alla utom jag

Gammal bild
 
Ursäkta mitt icke bloggande. Har inte orkat, har bara velat vara med Pontus och titta på How I Met Your Mother. Får inte nog av den serien! Vill typ inte göra nå annat än att bara nöta den. Den här helgen har varit lite av en besvikelse faktiskt, och då tänker jag mer på alla hjärtans dag. Egentligen är det ingen big deal med alla hjärtans dag, men ändå lite.
 
Pontus är just nu påväg till Stockholm.. Man får försöka se det positiva i det, han har ju ett jobb så vi kan bo här, bo ihop. Och han har ju en tills vidare anställnig och det är ju ännu bättre.
 
 
 
 

I wrote your name in my heart, and forever it will stay.

Idag så är jag hemma från skolan. Men inte av giltliga skäl, som alltid. Faktiskt så tror jag inte att jag nånsin vart sjuk när jag anmält mig som sjuk heller. Idag är det Alla Hjärtans Dag, trodde först att jag skulle få vara själv, även fast jag har pojkvän. Men han kommer hem över helgen, jävla skönt. Dock är han bara hemma i två dagar, åker tillbaka på söndag igen. Sen kommer han hem nästa vecka på fredag och då blir han hemma en vecka. 

om du lever

text

makeup, nailpolish, purse

beauty
 
 

bitches are my fucking problem

Har bara kollat på How I Met Yout Mother idag, sen Ted åkte. Väldigt bra serie.. Och har såklart gosat och varit med mina bebisar. Just nu sitter Sammy i Leahs bur, den lilla lilla buren. Medans Leah är lös och får vara i Sammys stora bur. Skulle egentligen vilja ha en lite större bur till Leah, den är lite väl liten.. Men har inte råd med nånting sånt nu. Vill lägga pengarna på annat. På mig själv.

bröllop

wedding
 

bebis torra öron

Vaknade 10.36 av att Ted ringde. Jag klev upp, duschade. Jag skulle ringa Ted då jag va klar för han skulle komma. Men istället kom mamma precis, vi fikade lite, sen kom jag på att Sammys öron är sjukt torr, så jag friserade dom lite så man kom åt att smörja in. Han har ju så jäkla mycket päls. Och nu är Teddan här, vi håller på att göra nå käka nu. Det blir kroketter, nuggets och wokgrönsaker. Och nej, ingen skola idag. Vi fick göra uppgifterna hemma. Dock har jag inte börjat än.

missselfridge.com

missselfridge.com
 
 

nellY

 
Har beställt från Nelly nu. Har kollat runt hur mycket som helst och velat beställa, och nu fick jag nog och gjorde det. Det jag beställt får ni se när det kommer. Mycket roligare så! 

Sammy

 

I want one, bathrobe

bathrobe
 
 
En morgonrock skulle jag vilja ha, tänk vad skönt när man nyss duschat på kvällen och bara ta på sig en sådan än att dra på sig kläder och bara slänga av sig när man ska sova. Eller på morgonen när man kliver upp, istället för att gå naken till toan eller dra på sig shorts/mjukisar och linne, att bara ta på sig en morgonrock. Nej, en sådan ska jag införskaffa.

breakfast

Frukost
 
Idag är det skola, slutar två tror jag. Är så sjukt trött, vill bara vara hemma och sova. Som alltid då det är skola. Har ändå vart hemma nu i sex dagar, så antar att det räcker.
 
-Har gjort två tidsinställda inlägg som kommer upp under dagen.

skönhet

beauty
 

pizza rulle

 
Provade en sådan där idag, pizzarulle. Har tyckt att den ser så god ut då man sett den på reklamen, fast den va inte så god som jag trodde den skulle vara. Men egentligen är ingen fryst pizza eller liknade så jättegott. Det ska vara nygjord, färsk pizza. 
 
 
heart
 
 

-

jacket
 
 
 

Klippa klor och kamma Sammy

Leah
 
Kamma och klippte klor på Sammy och Leah förut. Som alltid blir Sammy stressad och tycker inte alls om det, det är svårt och tar tid men det går. Leah dock va väldigt duktig idag när jag klippte hennes klor, brukar lägga henne på rygg i mitt knä, det går mycket bättre med henne än med Sammy. Hon ligger kvar och sprattlar inte som Sammy gör. Jag la filten över hennes ögon, har märkt att det går bättre då. Och hon bara låg där, spratt till med ena baktassen en gång bara när jag va där. Hon va superduktig och det gick fort. Inga problem alls. Blev så paff, annars andra gånger har hon velat vända på sig några gånger men inte nu. Duktiga bebis.

turn it up, we never give it up

frukost
 
Kaninerna har fått mat, Sammy utsläppt och springer runt i vardagsrummet. Han kommer fram hit till gallret å gnager på det, i hopp om att få komma ut. Men icke. Det räcker att dom får vara i vardagsrummet, det är ju ändå bra mycket större än burarna. Leah ligger utsträckt på sitt lilla hus, väntar på sin tur att få komma ut. Men det dröjer ett tag till, lillen. Hon va föresten busig igår, hon krafsade fram en sladd som jag virat in med filt. Glömde helt bort att hålla koll på det. Den sladden gnagde hon på, funkar inte längre. Den sladden va typ en förlängning av telejacket eller nått sånt. Den hade vi för att vi skulle kunna ha kanaler, så nu har vi inga kanaler. Men sålänge vi har internet så är jag nöjd!

walk this way

shoes

jordgubb- och blåbärspaj

Det blev att vi gjorde en paj, med jordgubbar och blåbär. det blev supergott! Och den åt vi medans vi såg en film som heter Baggage Claim, den va väldigt bra! Rekommenderar att ni ser den! Efter film och ätande tog vi en liten promenad runt på Fränsta och surra lite. Very nice. Nu är hon hemma hos sig och jag är här hemma hos mig. Funderar på att slå på nån film eller se på nån serie, eller så ser jag på tv bara.. 

vecko revyn

fina kenza
 
kom hem för en stund sen, har vart i ljunga och käkat. va över till Sandra, fick se lite bebiskläder som dom fått. fick även se alla ultraljudsbilder, lillebebisen♥ 
Ikväll ska jag umgås med Erica. än vet vi inte vad som händer. vi prata om vart vi ska vara, hon ville typ till mig och jag till henne, men det blev hos mig då vi är helt ensamma här. +små bebiskaniner. Jag är lite sugen på att göra en kladdkaka, hmm. men vi får se. Chokladpudding finns det i alla fall i kylen. 
 
 

right here right now

smycken
 

and I don't even know how I survive

 
åh vad trött jag är. men inge mer sova för mig i alla fall. vaknade vid tio, det är en bra tid. Fast en ännu bättre tid är nio. Det är skönt att kliva upp då, man sover liksom inte bort hela dagen.
 
-sen/snart ska jag följa med mamma till affären. 

we can make it through these hard times.

Orsaken till oren hud och finnar kan vara att sminkborstarna är smutsig. En sminkborste samlar på sig oljor, gamla sminkrester och döda hudceller som gör det till en perfekt grogrund för massa olika bakterier. Tvätta och ta hand om dina sminkborstar så de håller i flera år. 
 
Jag tvättar mina borstar med schampo och balsam. det funkar superbra, just för att hålla dom mjuka. 
om man använder borstar av syntetmaterial rekommenderas att tvätta dom med diskmedel, och borstar med riktigt hår med schampo och balsam.

yes

Ni kanske märkt att det blivit ändringar på min blogg, och att jag bloggar mer. dock är det bara tredje dagen idag. för vi fick internet i fredags! yep, så jävla skönt! Min blogg är pretty much som jag vill ha den nu. äntligen! har vart lite svårt när man inte haft internet, och inte kunna redigara å greja på datorn å lägga ut.
 
annars så har jag precis kollat klart på teen wolf, de avsnitten jag låg efter i. ska kolla efter om det är nån fler serie som jag ligger efter i, det är de säkert! 

sitting here at home. thinking 'bout you all alone.

inredning
 
 

tips på bra serier

 
Här kommer ett gäng bra serier! 
 
♥Californication
♥Don't Trust the Bitch in Apartment 23
♥Bones
♥Cougar Town
♥Dark Angel
♥Friends
♥House M.D
♥How I Met Your Mother 
♥Hart of Dixie
♥New Girl
♥Ghost Whisperer 
♥Pretty Little Liars 
♥Scrubs
♥The Unit
♥Ravenswood
♥Sons of Anarchy
♥Teen Wolf
♥The Big Bang Theory 
♥The Fresh Prince of Bel-Air
♥The Mentalist
♥The Originals
♥That 70's Show
♥The Vampire Diaries
♥Twisted
♥Two and a Half Men 

f**kin' problems

älskling är just nu påväg till stockholm igen. det var jävligt jobbigt idag å säga hejdå. vill inte att han ska vara så långt ifrån mig. vill ha han här hemma med mig
 
har inte alls gjort mycket än så länge idag, har typ bara suttit vid datorn. kollade på senaste avsnittet av vampire diaries, så spännande! blir så irriterad att Katherine har tagit Elenas kropp. fuck u.

there's nothing left of you to remind me. but somehow you're still standing behind me.

pinkmascara
 
 

eyeshadow

Ögonskuggan jag köpte i fredags. Så jäkla snygga färger! Slarvprovade den lite igår bara, ville se hur färgen va, och den va hur bra som helst. 

melodifestivalen

ikväll va det del tävling två, första del tävlingen såg jag inte, men hade läst att de va totallt värdelöst. Kan säga att det va helt värdelöst ikväll också. Inte en låt va bra, riktigt bra. nej. 
 
Sandra kom hit och tittade med mig, hon for för en stund sen bara. gud så mycket magen växer på henne! Tiden går fort, väldigt fort. Om typ fem månader ska hon ha. LÄNGTAR. 

summer outfit

summer
Superfin outfit att ha på sommaren, skulle lätt kunna ha kjolen och linnet. Väskan är ju att dö för! skorna är jag lite osäker på, dom är typ fin/ful men dom skulle gå att ha på sig. 

till alla hjärtans dag

 
 

makeup

Sminket jag köpte igår, från hm och lindex. Köpte även en ögonskugga, bild på den kommer senare. Fanns nämligen igen bild på den på varken hm eller google. Jag vet inte riktigt vilket smink som är bäst för mig än, så jag bara provar på lite olika. 

nelly.com

klänningar
 
 
 

if you don't live for something, you'll die for nothing

 

blue, yellow, red, green

Colors
Nånting jag vill göra nån gång fram över är att färga håret nån fin färg. Just nu är jag inne på blå, voodoo blue. gaaah! så jäkla snyggt! Så mycket finare än att bara ha håret blondt eller brunt.!
 

- piercing, tatuering

Idag så var jag och älskling till stan. Jag handlade lite nytt smink, för ca 640 spänn, nej det är inte billigt med smink. ville pierca mig idag också, men man va tydligen tvungen att boka tid.. + att en person sa att stället jag tänkte pierca mig på va dåligt, så tur det att jag inte gjorde det då, så han rekomenderade ett annat ställe. Sen va vi till stöde och där fyllde pontus i sin tatuering eftersom den va dåligt gjord. så nu blev den mycket bättre. Och nästa gång pontus kommer hem ska vi båda tatuera oss. längtar så mycket, man blev så himla sugen när man satt där och kolla på när han fixade sin tatto. skoj.
 

-

Outfit
 
 

bebiskanin



idag har det varit tröttsamt. inatt(kring tre, halv fyra) så vaknade jag först av att pontus pratade i sömnen, högt! när man nästan somnat igen så blir sammy rädd och stampar satan i buren, på lillhuset hans. stackars bebis. tog med han till sängen och gosa lite. men inte blev det bättre för det. han höll på minst en halv timme till när jag la tillbaka han i buren.


curling, middag & baren














igår så va jag, pontus och hans familj i stan. vi provade på curling. först så ville jag faktiskt inte, sen när vi gick ut på isen ville jag verkligen inte. men när man provat på lite så blev det roligare. dock vare väldigt svårt, jävligt svårt men i slutet så gick det lite bättre. men jag tycker att det va varken kul eller tråkigt, typ mitt i mellan. om jag fick välja så skulle jag inte göra det igen. efter curlingen så käka vi middag och efterrätt på saffran, sen drog vi ner till baren. det blev ganska sent, vi kom hem vid halv ett. det var en kul dag, trevligt.

RSS 2.0