Nej, jag vill aldrig vara utan dig. du är det bästa som har hänt i hela livet. och mera kan man inte önska sig.I threw a wish in the well, don't ask me, I'll never tell

vet ni vad jag gjorde igår, jag gjorde klart retoriken, en människas liv och my english compendium. känner mig jävligt duktig.

och idag tänkte jag försöka fixa min språksociologi, får se hur det går med det. tänkte även jobba matte, känns som jag ligger så efter. måste även läsa ut engelska boken, och göra en bokrecension eller nått. har inte heller skrivit "dagbok" då jag hade praktik, måste ta och skriva nått på de också. dock inte allt idag..

när alla säger nej ska jag säga ja


har klippt mig lite kortare, ganska nöjd.

nothing to fear when you are neardina lakan är konfetti nu ska himlen bli vitdenna helg har jag spenderat med älskling, har varit hos honom. har haft det mycket mysigt, och kul.

på fredag gjorde vi inte så mycket, tog det lugnt. vi va till patrik en sväng, efter de drog vi till stugan deras, och där eldade dom för fullt, vart lite korv grillning. det är hur mysigt som helst där.

på lördag följde jag och pontus med hans mor och far, och tommy till stan, på veteranmarknaden, sen åkte vi vidare och käka och sen hemåt.

senare va vi till stugan, vi käkade, bada tunna, åkte ut en sväng med båt. vid 8-9 drog vi hemåt, klockan 9 var det ju eurovision, så den kollade jag på. helt sjukt att sverige vann, fast att man inte bryr sig blir man glad att sverige för en gångs skull vinner. efter eurovision drog jag, pontus, dennis och håkan till stan. mycket trevligt och mycket tröttsamt. men endå kul.

nej, min helg har varit helt underbar.

getting wicked was you initial planidag så börjar vi halv 1, skönt. jättefint väder idag också, dock tycker jag det är lite jobbigt då det är så himla varmt.

har psykologi prov idag, undrar hur de kommer gå jag. då jag inte tränat nått. Ξ

det finns inget sätt att vara utan dig
ser ut att bli en fin dag idag, synd att man måste sitta inne hela dagen typ.

kommer alltid älska dig

kick out the epic motherf**ker


I think the whole world's addicted to the drama

sitter här och kollar runt, hittar massor med kläder och saker jag vill ha. helt sinnes. men med studiebidraget jag får nu ska jag shoppa kläder för, och bara lägga pengarna på mig själv.

längtar så in i nordens till sommarlov, fy så skönt det ska bli. har bestämt mig för att jag verkligen ska vara ute och sola, alltså ge det ett riktigt försök att bli brun. är ju så jädrans.. vit. ouff.

idag har det varit väldigt fint väder, och är det fortfarande. varmt och skönt, men endå sitter jag inne. what's wrong with me?? nej, till sommarn då jävlar.

måste försöka.. träna också. har jag sagt/skrivit massor med gånger, men har jag gjort de? neeeej. man får ju ångest över sig själv, varför ska man vara som man är. är inte så svårt att träna, men utan motivationen blir det jobbigare att komma i gång. vill fan inte se ut såhär..


okej, hej

Utkast: Maj 20, 2012
parttttty, 19 maj 2012


har haft en bra helg. firat syster som fyllt 20år. hon har även haft en maskeradfest tillsammans med en annan tjej, jag fick agera lite fotograf, men kan ju inte påstå att bilderna blev så speciellt bra. men nån bild fick hon ju i alla fall. har också varit med dom bästa vännerna. erica som räddade min fredag, tack!

snart så är det sommarlov, det ska bli förjävla skönt. har fått ett sommarjobb också, härligt.

RSS 2.0