FOTOGRAFERING

orkade inte skriva igår. kom hem från skolan, drog av mej (den väldigt jobbiga) kjolen och åkte sedan till birsta igen. sen efter 8 nån gång kom jag hem. ville bara duscha och sova då så startade aldrig datorn.

och idag så har vi haft fotografering. enskilt och skämtkort. inget av dom blev bra på mej.

men såhär såg jag iaf ut på skämtkortet. bilder av ERICA HULTIN.
javisst fan

hejdå pengar!


hej kamera! fast hämtar den på fredag, de va slut pårom nu.

-

Jag: ska göra hål i ditt öra ja när du sover..
Ted: då ska jag peta snorkråka i din mun jag också när du sover.

bIRsTA

ska åka till birsta sen, då pappa kmr hem. tror jag. känns jobbigt. men kul på samma gång. kan ju hoppas att de finns nån kvar. ANNARS JÄVLAR!!! :@

lovely |<3|<3|<3|


äntligen så gjorde min kära mor hål i örat på mej! :D

elevensval -

fattar inte vrf jag skriver på morron. ingen som läser nu endå. aja, har inge annat vettig å göra just nu. jag tänker nog åka hem 2 idag. måste göra kemin, kanske börja på so:n och hk:n. kan inte koncentrera mej på ev:n. går inte.

don't ever want this to be over ['][']['][']

gammal bild..

har inte gjort så mkt alls idag. grejat. käkade äppelpaj förut, vääääääääääldigt gott vare. funderar på om jag ska sova nu. vet inte vad annars jag ska göra. datorn är inte så kul..

HOS ERICA


sitter här hos erica nu. lovely. vi såg the loved ones förut, och den är inte alls rolig EMMA..! nu så sitter vi bara vid datorn. väntar på att en film ska bli klar, men då får vi nog vänta väldigt länge till. :D

HAPPYFACE!

ni får se senare hur de blev.
idag kommer moster och micke. då blire tårta. GOD TÅRTA. tänkte säga att jag knäpper kort på den men har ingen bra kamera. OCH VET NI VAD? nej tror jag säger de då ist...

torsdag !

jobbigaste skoldagen på veckan avklarad. imorron ska jag till birsta. köpa byrå och skrivbord. jag, mamma och sandra blir det som åker. ska även kolla systemkameran jag ska köpa. fast ska ju inte köpa den imorron, blir nog i april.:D

i just don't understand, why my love isn't good enough.¤

gammal bild..

vad jag hatar so och sv. har inte hänt mkt alls sen jag kom hem från skolan. har suttit vid datorn, lyssnat på musik bara. grejat. och gud vad jag tappar hår. flintis snart. har börja fått utväxt också, ser grått ut. inte okej.

såhär har jag sett ut idag.................| de enda du kan göra e att gå.
*-*~*-*~*-*


har städat idag, nere. nu äre rent och fint. och fan vad de blåser ute. blir ingen promenad idag inte.

johannisberg..


gillar inte de här huset jag. läskigt att gå förbi där när de är mörkt. just för att de är så himla nära vägen.

har nyss fika, ska nog lägga mej snart.

Oh my god, oh my god. It's a wonderful surprise. I'm in love, I'm in love And I cannot get enough... Ooh la la, ooh la la.<|><|>


kom hem för en liten stund sen. sitter här bara nu, och lyssnar på bäst musik. ska ta och se a time to kill nu. läser ju boken på engelskan...

man skadar inte den man älskar. vilket du faktiskt säger att du gör.-|-|-|-


har lite tråkigt såhär på morron. så ni får en dagens outfit. sämst bild också.

bilder sen jag va ute å gick/satt på altan... >_<|^^<
sista bilden bjuder jag på...(:D)

How did I get here? I turned around and there you were...|||| I can't believe it, You're one in a million.


funderar på om jag ska gå ut, det är ju så fint väder..

fiiiiiilm/tråkigt/vill...//sova.|

idag har jag inte gjort nånting, bara tagit de lugnt. suttit vid datorn, sett film. ser the weather man nu. blev ingenting ikv heller. fast igår så kom ju faktist pontus hit ett tag. så fick ju vara med han endå.

känns som jag ätit för fyra personer idag också, känner mej lagomt tjock..

VILL HA.....!
Feels so good being bad. There's no way I'm turning back. Now the pain is my pleasure cause nothing could measure...(!)


FUCK THIS

jobbigt läge, javisst.
skulle ju till fränsta jag. men tro på fan att varken mamma eller pappa orkar skjutsa eller hämta..........
så antar att jag blir hemma ikv bararå.

i love the way you lie
gjorde nationella i biologi idag. kan ju säga att de gick åt helvete... och imorron ska jag fiska, blir inge vemdalen för mej i år, v-ä-r-d-e-l-ö-s-t.

Du kanske trodde det var självklart, Kärleken kommer aldrig självmant. Så varför står du där och väntar på din tur? För, jag vill ändå bara dansa (Idiot) Och jag kan välja någon annan. Så snälla kom hit, du kan få bli min idiot.

oj, vad tråkig min blogg är. behöver lite bilder men.. har ju ingen kamera att knäppa med. syster tog ju med sin kamera när hon flyttade. mobil kameran är värdelös, så den använder vi inte. och pappas kamera är sååååååå seg å knäppa med. ja så äre. ni får vänta tills jag får min jävla systemkamera. vilket är i maj.

snälla, du måste ju.!.|

kvällen igår blev inte som jag ville och tänkte men den blev helt okej. vissa drack mer än dom borde. fick ju städa idag också men de gick fort. mår toppen också, det blev inte så jätte mkt för mej. eller typ ALLA drack ju upp för mej. och vet inte riktigt vad som händer ikv, vill bara tare lugnt. vill till erica också men vet inte om jag har nå skjuts. och jag vill helst sova hemma faktist. jag ska iaf se melodifestivalen. blir ju ensam hemma ikv också. skönt.

STÄÄÄÄDA (!)

de va rätt kul igår endå. va med oliver. och vid halv 10 elr nå gick jag till sandra och lars, sen kom mamma dit och hämta mej. pontus kom hit en sväng också.

och nu så ska jag ta å börja städa, behövs verkligen. och inte bara på mitt rum...

gårn

bara för att jag ska på gårn nurå så måste jag skriva de. jag ska dit själv också. SJÄLV. men jag klarar bara inte av att vara hemma längre. men de blir nog inte så länge iaf.

har ont i hjärtat tack vare dej.


öh

har super tråkigt.. vet inte vad jag ska göra. sitter här å möglar bara.

when my world is falling apart, When there's no light to break up the dark. That's when I look at you.

idag ska vi käka smörgåstårta! väldigt super gott. mormor & morfar och sandra kommer då.

helt seriöst så tar min hals död på mej snart.

mitt hjärta de bankar|][|

Det va sista dan idag. och nu äre sportlov. eller egentligen börjar de på måndag. och jag är sjuk. inge bra, inge kul.
men ska bara vara hemma och tare lungt den här helgen så man blir helt frisk. längre får jag inte vara sjuk. har jag inte tid med.

torsdag


Dagen idag har varit tråkig och jobbig. har varit döds trött och haft ont i halsen å hosta. inte okej.


BILDBOMB! här får ni lite gamla bilder. vissa i repris... eller så typ alla. fast på den gamla bloggen förstås!:P

Längtar som satan till sommaren!! :D


EMMA JAG HADE KVAR BILDEN!! :D:D

You make love to everything you touch, It's a Natural reaction. It's a sensual attraction. You play me like I am made of strings. I'm the violin, A melody I want your lips to sing.

har prov imorron. så måste egentligen plugga som bara fan.. men orkar inte. känns för jobbigt, speciellt när det är hemkunskaps prov. och sen så vare nått på kemin också. prov/läx grejs?.. aja väldigt jobbigt. Men snart så äre iaf lov, sportlov. skönt.

För jag blir så Dum av dig. Säg bara till när, var, hur. Visst det är väl dumt av mig Men jag blir som blind, jag blir som stum. Jag borde nog lugna mig, Dom kommer döma mig. Du lär väl lämna snart och här står jag kvar För jag blir så dum av dig.


oj, vilken händelse rik dag..inte. när jag kom hem så fika jag sen har jag bara städat. sitter här nu och har nyss käka. fiskpinnar. mmmmmmmmmmmmmmmmh gott. vet inte vad jag ska göra, det är så himla tråkigt.

RSS 2.0