jaha





skönt att vara hemma. åkte till stan förut, va där i 15 min kanske. sen drog vi på stöde grillen och käka sen hem. och 7 är det möte om skolavslutningen. tråkigt.

visst du kan klippa dig skaffa en annan tjej. men när du strippar och klär av dig är det samma grej.

dags att radera igen kanske.


hmm


vilket liv man har. sitter och kollar på desperata hela dagarna.


kulturnatten








det vart rätt så kul igår endå. först så gick vi på shish för sanna och erica skulle käka. sen efter så drog vi till pontus, jag, erica, sanna, maria och emilie. vi va inte så pepp för att kolla på matchen i de där skit vädret heller. sen va vi bara där hos pontus, och lite senare kom frida och pontus då. sen ännu lite senare kom de ännu mer folk. och efter 11 nån gång tror jag de va så drog vi alla ut på ånge. sen halv ett, ett eller nått sånt drog jag och emilie hem.

ÅNGE

ska ta och trippla håret nu. men vad äre för mening? det kommer endå bli blött å jävligt säkert. ja, blir ju ånge ikv. kulturnatten. men är inte ett dugg pepp längre när de är sånt här skit väder. knäppte massa bilder på matten idag som nog kommer upp imorron. :)

känn ingen sorg





michael jackson!


fick två michael jackson magneter igår av erica. happyface! TACK IGEN. ♥ dom ska lätt läggas ner i min michael jackson låda i tryggt förvar. :D

what about the day you said you were mine.


ska till fränsta sen och vara med ERICA! as länge sen jag träffa na :D HIHI
tar kvart i sex bussen dit...............

trÖTT



nyss varit och klippt mej. ser likadant ut fast lite kortare bara. och nu ska jag duscha, fika/datorn sen sova. ;)

david may - superstar


bilden inte tagen idag.( HAAHA )


har kollat på klänningar. har hitta tre stycken som jag skulle kunna tänka mej att ha. men vette fan endå. ingen av dom är vit heller. men de måste den ju inte vara.

absolut | ;)



jag som skulle knäppa kort på maten idag. som jag tänkt göra flera andra gånger också men självklart glömmer jag väl varje gång. grillat med klyftpotatis i ugn. och en väääääääääääääääldigt god sås till.
har nyss äte nån jordgubb/rabarber kräm mormor tydligen hade gjort. men nu ska jag ta en lååååååååång dusch sen sova.

Did it happen when we first kissed. 'Cause it's hurtin me to let it go. Maybe cause we spent so much time. - I should have never let you hold me baby. | Can't figure out how you stole my heart -

Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? ingen
Vad tycker du om kärlek? värdelös
När kramade du någon sist? i fredags
Saknar du någon speciell person? ja
Har du svårt för att bli kär? ja
Är du singel? ja
När fick du senast en komplimang? vet inte


HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös: nej
Hånglat med nån riktigt ful: nej tycker jag inte
Hånglat med fler än 50 pers: nej
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? ne
Gjort något riktigt dumt? ja
Gjort något du verkligen ångrar? Ja
Åkt ambulans? nej
Åkt polisbil? nej
Gjort nåt olagligt? absolut
Fått din mamma att gråta? nä vet inte
Slagit ner någon?
Skämts över dina föräldrar? Ja
Sagt jag älskar dig och menat det? ja
Tar du droger? nej
Dricker du? ibland
Vilka kläder sover du i? t-shirt, shorts
Vad hatar du verkligen? när folk ljuger för en
Varit kär? ne
Är du ensam nu? ja
Vill du gifta dig? nej inte som jag känner nu
Vill du ha barn? ja

 

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? ingen mer än jag
Såg dig gråta? erica och nå fler
Fick dig att gråta? det nämner vi inte här
Du delade en dricka med? erica?
Du gick på bio med? kommer inte ihåg
Skällde på dig? vet inte
Sa någonting till dig och vad var det? mamma tror jag, "ska klippa morfar så har jag de gjort." eller nått sånt.

 

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? Nej
Kramat någon? nej
Pussat någon? nej
Köpt någonting? nej
Sjungit? nej
Saknat någon? ja

 

JAG HAR:
Digitalkamera? nej
Systemkamera? ja
Telefon på rummet? nej
Egen dator? ja
Könssjukdom? nej
Bra kompisar? Ja


PAUSE / PLAY

Jag inser att jag måste få hjälp på en gång och slår numret till min doktor för att lämna ett meddelande om att jag behöver boka tid. Medan signalerna går fram börjar jag få  handsvett. Nervositeten över att snart få höra hennes röst på telefonsvararen och vilka fantasier jag brukar ha om henne får kuken att börja inta en solidare form i brallorna. Det känns behagligt och obehagligt samtidigt. Jeansen jag har på mej är den senaste modellen från J. Lindeberg. De finns inte ens i affärerna än. Jag har fått ett provex. Tighta som fan. Detta är inga brallor man vill ha råbånge i så att säga. Det är bara det att jag får ännu mer stånd av att de är så tighta och trycker på ställen som triggar mig. Jag ställer mig med ansiktet mot restaurang Bauer så att ingen förbipasserande ska se vad som pågår därnere.
»Doktor Anna Lena Söderström.«
Jag stelnar till. Hade bara förväntat mig en telefonsvarare men nu svarar hon i egen hög person. Mitt ansikte byter nyans. Jag känner mig avslöjad av någon anledning som jag inte ens själv förstår. Hon kan ju inte se mig.
Det är som om jag står naken framför henne med ett stort stånd som pekar uppåt och säger: »Ja, det är han däruppe som inte har kontroll över mej. Han har två huvuden och jag är det största av dem. Jag styr allt. Tror du mej inte? Titta i hans ansikte och se hur rött det är. Nästan rödare än mitt. Han skäms för att han vet att jag har rätt  och nu vet du också det. När du talar med huvudet däruppe  så är det egentligen jag som tänker och svarar.«

Ibland runkar jag över tanken på hur upptändande och sexig min kropp måste vara för en tjej. Att det nästan måste göra ont i hennes ögon när hon ser mej naken över sig. Jag känner oroligt hur det börjar pocka i byxorna av tanken precis innan jag ska in på gymmet, så jag koncentrerar tankarna på fett och tjockisar och även stolpskott jag dragit hem tills jag känner hur den sakta lägger sig igen. Det är inte bra det här. Jag måste få utlopp snart för nu börjar den stå i tid och otid.

Tjejen i receptionen kastar lustfyllda blickar på mej. Hon är snygg men inte tillräckligt snygg för att jag ska ge henne mitt nummer. Jag har solglasögon nästan jämt, oavsett årstid och tidpunkt på dygnet. Tack vare dem kan jag spana in hennes häck utan att hon märker något när hon går i väg för att hämta min PT. Gillar inte att ge komplimanger i form av ertappning. Ger dem bara när jag verkligen ser tio av tio i poängskalan. Om jag får komplimanger så säger jag bara tack, aldrig tack detsamma.



det känns fel, konstigt.




gud vad jag är trött. jävligt fint väder är det ute också, men här sitter jag. instängd på rummet. vet inte vad som händer idag, bara vara hemma och tat lugnt som alla andra dagar.


now show me love | show me love | show me life baby. show me what it's all about |



Now I know that I never should've let you go


sov inte hemma inatt så kunde inte blogga. men tog iaf kvart i sex bussen till fränsta med oliver och håkan. vi va på gårn ett tag sen drog vi till alex. hände inte så mkt där egentligen. sen senare så skulle dom spela brännboll, så vi drog till grusplan. men jag spelade inte, satt bara där och frös. men de va rätt kul igår endå. drog till sandra typ vid halv 12, och där sov jag över. och pontus va snäll och gick med mej dit. trodde man inte.

åkte hem vid 10 idag. sen har jag bara fika, kolla på desperata.

saknar dej.

'cause you're hot then you're cold. you're yes then you're no. you're in then you're out. you're up then you're down. you're wrong when it's right. it's black and it's white. | we fight, we break up. we kiss, we make up.


har varit ute och gått. gjort situps och sånt. och nu ska jag städa mitt rum. har inte städa på jätte länge...

lady gaga - judas


BILDBOMB! från ikväll.























kvällen va helt OK.

BILDER FRÅN IGÅR.






Om jag lyssnar mer än du pratar, inte talar om mig själv. Om jag säger du är vacker, men att det spelar ingen roll. För skönhet finns inom oss, om jag ljuger om sånt där. Om jag säger det går bra nu, men inte talar om mitt jobb.




banan


middag och disco ikväll. på skolan. i matsalen. riktigt pepp. ne. vill inte, orkar inte. men man blir ju ledig imorron då. nä blir att hoppa in i duschen nu sen fixa sig. !

ERIC AMARILLO - OM SANNINGEN SKA FRAM


Om jag ger dig mina tårar, men är stark när du är svag. Spelar sweet home Alabama, på en lägereldsgitarr. Om jag är säker på mig själv, men aldrig är för självgod. Om jag är en alfaman i sängen, men aldrig bråkar.



sitter här och käkar glass nu. ska till fränsta sen till sandra och lars eftersom sandra fyller 19 år idag! sen ska jag nog vara med erica. måste bara få träffa na innan hon drar till frankrike. vilket johanna, emma och cissi också gör. och några fler då. dom drar imorron och kommer tillbaka på tisdag? onsdag?. idag hade vi ju orientering och dans. va väl helt OK faktist. fint väder har det varit, de gjorde det ännu bättre.

Om jag inte är så svartsjuk, inte håller dig så hårt. Om jag inte är så matcho, men försvarar dig ändå. Om jag ljuger om min barndom, säger att den varit svår. Väcker modern i ditt hjärta, leker mamma pappa.


har verkligen inget intressant att skriva. vaju bara skolan, hände inte mkt där. sen när jag kom hem så har jag typ bara kollat på desperata tills nu. glömmer dej helt och hållet när jag ser de. vilket jag behöver. glömma dej.

3 Doors Down - Here Without You


dra mej baklänges vad jag älskar dej



behöver städa mitt rum. ser förjävligt ut. men tyvärr så orkar jag inte.. ska ta och duscha nu ist. sen sängen.
har inte så mycket mer att komma med nu.

Om jag alltid håller med dig, fast jag tycker du har fel. Om jag låtsas att jag bryr mig, när du köper nya skor. Om jag skrattar på rätt ställe, fast du inte är så kul. Om du tror att jag är farlig, kanske tänder du på det.


vad jobbigt allt känns
. har kemi prov idag. har inte träna ett dugg, glömde kemi'n på skolan. det är tema vecka den här veckan också. dans och orientering på onsdag. sen så får vi sluta två på torsdag, fast vi ska tillbaka på kvällen. vi nior ska äta sen äre "disco". v.ä.r.d.e.l.ö.s.t.

ufgvacdspokcpijbniu





kvällen igår va toppen. vad mer kan jag säga. kunde ju ha varit mer social med ångeborna iaf. :D
och det blev inga bilder igår, orkade inte.

men nu vet jag iaf hur jag verkligen känner, för dej.

WOOP WOOP!


drar till fränsta nu snart med sandra hem till henne, måste se ifall hon har nå vettigare kläder än vad jag har här. sen blire erica. fett pepp. DRICKA DRINK.! ;) kameran följer självklart med så bilder blir det!

chris medina - what are words


desperate housewives !




klev upp för ett tag sen. låg i en timme innan jag orkade kliva upp. ska ta och fika nu och se lite desperata. tur jag har de att se på nu annars skulle jag bara ligga i sängen. är ensam hemma nu också. skönt, mamma och pappa har drage till stan. ted vet jag inte, kanske dragit och tränat. vem vet.

hoppas kan man ju.



vet inte vad jag ska tycka, känna. ska man skratta eller gråta.



tar kvart i sex bussen till fränsta och drar på gårn med emilie ikv. annars så händer det inte mkt.

BILDER!!!





















light up my darkness



ja... blir inga bilder ikv. orkar inte. kameran bara dör när jag försöker ladda över dom till datorn. batteriet är helt dött. så grejar de imorron ist. och nu blir det sängen för min del.

ha - ha

följde med cissi hem efter skolan, för vi skulle göra fysik uppgiften. så nu är vi typ klar med den. sen efter de drog jag hem, så va inte där så länge. knäppte massa blider på skolan dag också. bilderna kommer väl upp sen, snart nångång. när jag orkar.

love lives forever



känns förjävligt med nationella idag. är inte ett dugg pepp för fysik efter skolan heller.

love lives forever



känns förjävligt med nationella idag. är inte ett dugg pepp för fysik efter skolan heller.

the best part of me, has just dissapear




jätte varmt och skönt ute idag. fast de blåser lite kallt tycker jag. men blir nog endå att bara vara inne, och se några avsnitt desperata.

they keep on telling me, but I don't wanna hear .




alltså glädjen verkligen skiner om mej nu känner jag.








har väldigt tråkigt så leker lite med camen. vill leeeeeeeeeeeeeka med dej.

tårfyllda ögon och ett hjärta som svider. |


sådär ja.!

har ditt nummer inpräntat i skallen. vad gör man åt de då? när man raderat allt annat.

snyggt


miley cyrus - who owns my heart


and i break down as you walk away | you don't know me and you don't even care.


allting blir fel. allt är så jävla komplicerat. du förstår ingenting. jag blir så jävla arg, irriterad på dej när du gör såhär. jag vet vad jag gör, vad jag säger, hur jag är. men klart som fan jag bryr mej. allting andra säger de känns så jävla hårt. att du ljuger, överdriver, håller på med andra, är med andra. men jag försöker att inte bry mej för jag vill inte bry mej. men de är ganska svårt att låta bli. du gör det så himla svårt. men jag tror inte du bryr dej så mycke som du säger heller. inte av allt jag hört.

jag har bara vare med dej. ingen annan. och jag tror faktist du har hittat på dedär helt själv.
vadå på G med nån annan? vadå lega med *****? vadå vare i ånge flera dagar i veckan? vad lider du av egentligen.

typ dra å helvete bara
.

bildbomb!















tog en evighet att ladda upp dom här bilderna. men äre nån som vill att jag ska ta bort nån bild så säg till.

hade de rätt så kul igår endå. även fast vi inte gjorde så mycket än att sitta där vid elden bara. men alltid kul att umgås med vänner. annars hade man bara suttit hemma och glott på tv:n elller dataskärmen.

.



ljunga parken! →


en favorit bild i repris.

ska va med några av dom bästa ikväll i parken. först kommer erica hit sen drar vi dit vid 8. kommer nog bli kul.
är bra nog sugen på en grogg också men blir inge av med sånt ikväll. nej. har väldigt dåligt med bilder också som kanske märks, men ska nog ta med mej kameran och knäppa lite kort. som kanske kommer upp här lite senare ikväll eller imorron. men nu ska jag ta och fixa klart mej!

aahah


nu får min fula blogg se ut såhär. är jävligt hungrig, bäst de blir god mat.

lördag'


vill ha en ny design.

alla fattar utom du.


har nyss sett i am number four. den va väldigt bra faktist. vet inte alls vad jag ska göra nu, vill bara sova. men de kan jag inte göra än hellere. mer film orkar jag inte heller egentligen men läju bli de endå. eller så tar jag och fotograferar lite..
känner mej extremt trött idag. mår inge bra alls. har inte mått såhär på länge.

you always make me cry.

tutto a te mi guida



äntligen helg. men ikv händer det nog ingenting mer än att bara vara hemma.

du gör mej deprimerad.

när du gör så.

i'm still waitin'


aaaaaaaaaaaah, klar med so provet nu. äntligen, men kan lugnt räkna med ett ig.



det är så mycke just nu som snurrar runt i skallen på mej.

om en månad eller kanske på sommarlovet.

känns helt plötsligt bättre nu.

de kändes faktist. de kändes jävligt mycke.



det är matte nationella imorron. kommer verkligen inte klara de. så svårt, förstår ingenting.

det är inte du som ska skriva så, de är jag. kändes så fel.. glad att du skrev de och inte sa det face to face. min reaktion va inte direkt positiv. jag har inte precis varit helt ärlig mot dej heller. men kommer aldrig vara de heller när de gäller den saken..

onsdag...


drömde en hemsk dröm i natt. drömde att ted dog, av att han fick en boll på nacken. jag va den enda som brydde sig, jag va den enda som grina. inte ens mamma grinade, jag gick till mamma och ville att hon skulle "trösta" mej men hon brydde sig inte. jag grina hela tin. kändes så verkligt också på nå sätt.


HAHA, va bara tvungen å prova.



är inte seriös på bilderna.

hej jag vill ha mat



in a perfect world this could never..




nu blire duschen, sen ska jag fika och efter de sova. :D

prins douglas



så jävla smart ja. not. bilderna får ju inte vara större än 8MB. dom jag tänkte lägga ut va större än så tydligen. smart tjej.

men ska iaf till fränsta sen tror jag och sola solarium. javisst. men solar inge länge i taget. vill inte se ut som en kräfta.

söndag = skola imorron ||-_-||

shit vad trött jag är. drack inte så mkt igår så mår great idag. och de går fan inte att ladda upp nå fucking bilder heller. BLIR så le. vrf gåre inte????????????????????????????????????????

RSS 2.0