onsdag-torsdag-fredag-lördag-söndag

Jag tänkte att jag skulle berätta lite om vad vi gjorde där nere i Barva som det hette.
 
Onsdag: Vi kom ner dit ca arton:trettio så vi tog det bara lugnt, gjorde inte så mycket.
 
Torsdag: Vid klockan tolv gick vi på koutsläpp som var en bit bort. Det var fruktansvärt varmt, men det var jävligt skönt också. Lite senare åkte vi till tuna park, jag skulle köpa jeans. På kvällen åkte vi och jaga vildsvin, jag, Pontus och Magnus. Tyvärr fick jag inte sen nån, och det var jättejobbigt att sitta där, vi satt och trängdes och man kunde typ inte röra sig nästan. Jag fick jätteont i rumpan, vi satt där kanske två-tre timmar, man skulle ju vara tyst också och det gick inte så bra..Men harar fick jag se i alla fall.
 
Fredag: Jag, Pontus och Magnus åkte på Motorsport Weekend Gröndal. Det var faktiskt ganska tråkigt då jag inte alls är intresserad av sådant som bilar osv. Jag förstår verkligen inte vad som är så kul, att kolla på bilar som åker runt på en bana, eller varför en bil är så jävla frän. När vi åkte "hem" så tog jag och Pontus fyrhjulingen deras och åkte ett tag, Pontus visa runt mig lite och så. Jag körde till och med, det var faktiskt jävligt kul. Jag som aldrig tycker om att köra nånting, trivs som bästa att bara åka. Sen beställde vi pizza, en jättestor familjepizza, där nere snackar vi stor alltså, här hemma är det bara nå fjutt vi får. Ja, sen blev det inte så mycket mer den kvällen, vi satt där ute på deras altan, väldigt mysigt.
 
Lördag: På lördagen var det väldigt slappt för min del i alla fall, vid två-tre nångång så åkte jag och Pontus till Mariefred, vi kollade på nå slott och sen åkte vi till hedlandet som är en affär. Det var en mycket bra affär. Det fanns kläder, mattor, inredningssaker m.m. Jag hittade väl nå saker där som jag köpte, det kommer upp bild på det senare. Också fick jag lite grejer från jessica, och det kommer det också bilder på. På kvällen kollade jag bara på film som gick på tvn, gick och la mig elva kanske, Pontus och Magnus dem var ute och jagade.
 
Söndag: Vi käkade frukost sen drog vi oss hemåt. Vi åkte kanske vid halv tolv och var hemma i fränsta vid fyra.
 

everybody but me.

Igår kom jag och älskling hem. Det har vart jätteskönt att få komma bort härifrån och få en liten mini semester.
Det har varit fint väder, väldigt varmt, från femton grader och uppåt. Men jag saknade min lille bebis såklart, man ville ju bara krama om honom, och pussa på han.
 
Det är endast trettiotvå dagar kvar tills vi går på sommarlov, och samma dag på kvällen ska jag se Brolle.
 
 
 

livet leker som alla andra säger

Om ca en timme tar jag tåget ner till stan och väl där kommer älskling och hämtar mig.
Sen drar vi, fast jag skulle vilja köpa jeans före innan vi åker så får se om det blir av.
 
Min lille bebis kommer få vara utan mig till lördag/söndag. Buhu.
 

jag älskar dig mer och mer för varje dag som går

Igår var jag till stan/birsta med mamma. Det som jag kom hem med var ett par nya skor, en tröja, mascara och puder. Också fick Sammy en ny borste och lite godis.
 
Vi hälsade ju på lillpojken också, som jag är faster åt. Gud så liten och söt han är :')
 
Annars så ska jag börja packa, för jag och Pontus ska dra oss ner mot stockholm imorgon.
 

jag kan inte leva ett liv utan dig

Biljetterna är beställd. Den fjortonde juni åker jag, Pontus och Sandra på Brolle. Helt jävla underbart. Fan så jag längtar.
 
Annars så hade jag och Pontus en mycket mysig lördag. På kvällen gick vi ut till deras husvagn som dem förresten nyss införskaffat, vi tog med oss popcorn, chips, godis och dricka dit ut och bara myste till en film. Det var faktiskt väldigt mysigt.
 
Idag så sov jag säkert till elva nångång, och strax efter jag klev upp åkte vi till stugan och åt korv och fikade, vi har vart till pontus farfar och hälsat på, vi har varit till vårt blivande hem och fortsatt måla på en hylla grej, vi har gjort middag(mest Pontus). tagit det lugnt bara, har kollat två timmar på djurakuten, och innan vi åkte hem hit till mig så köpte Pontus mjukglass med noisette på shell, fyy så gott det är.
 
Nu sitter jag bara här på golvet och bloggar, har ingen aning om vad som ska göras.

leave me behind, open your heart.

Jag hade en toppen kväll igår i alla fall. Det var grillning(dock var det Erica som stod ute och grillade själv medans jag och Sara fixade iordning inne), film, spel och massa skratt.
 
Idag blir det också grillat, här hemma. Fy så gott, plus att det blir den där go såsen med fetaost.
 
Pontus har fixat en stereo till mig, som jag velat ha sen evigheter tillbaka. Han är så världens bästa.
 
Imorse vid fem så vaknade jag av att Sammy stampade som satan i buren, lillen då. Så jag klev upp, tog han till sängen och myste, gick ut från rummet ett sväng. Vet inte alls vad han blev rädd för, hörde absolut ingenting konstigt. Men sen blev han lugn. Sötskrutten min.

lite bilder bara



bye bye birdie

Vid fyra åker jag till fränsta, för hos Sara blir det grilling! Det blir jag, Sara, Erica och kanske Johanna.
 
Annars så känner jag mig väldigt lättretlig, kan bero på att jag ska ha mensen snart. Brukar kunna bli det då. Blir irriterad och sur på saker som man inte behöver bli det på.
 
Längtar tills man får träffa älskling ikväll, ska nog sova där inatt. Eller ja, får se vad som händer.

-

Fan vad arg jag är. En del människor alltså, det här var droppen.
 
Vi pratade igår om att träffas idag, jag skulle höra av mig idag och åka direkt till fränsta, och allting lät bra. När man väl är i fränsta så får man inge svar på sms, man ringer och inge svar där heller, skriver på facebook.. tar ca tre timmar innan nå svar, och då får man bara ett svar om att telefonen är sönder. ja, då svarar jag direkt och fråga om jag och Erica kunde komma nu, ja då ser man att han/hon läst meddelandet, men har absolut inte svarat.
 
Blir fruktansvärt irriterad på sånt här. Så respektlöst, fan tänker man på?

Det är inte så svårt att bara skriva att man inte orkar, ångrat sig, vill inte, har inte tid eller vad som helst. Det kräver inte så mycket tid. Man har ju ändå kunnat tagit kontakt på nått jävla sätt även om ens egen telefon är sönder.
Nä sånt här tål jag inte. Såhär beter man sig inte.
 
Gnäll då fan inte på att vi inte hör av oss, eller inte vill träffas.
 
 
Men nu till en godare nyhet, jag blev faster igår åt en liten pojke! ååh så roligt! Längtar tills man får träffa den lille. Han är så gullig. :')

RSS 2.0