kisssssssssskissssssssssskissssssssh





har ont i benet. torpshammar imorron, oooooorka. jo, bättre än boberg iallfall.

!


jag har aldrig varit rädd, nä. gått igenom sånt som varit fett wack, livet är hårt och det visste jag då men jag följde inga råd. jag är självlärd. jag är det. jag svär, bre. vill leva fullt ut jag är värd det, jag tuggar och ler.




















bilder sen i torpshammar














Utkast: Aug. 29, 2011

har inte orka blogga nått i helgen. vet inte alls varför.. men i fredags kväll så kom erica, maria, sara och emma hit till mej också gick vi till karlsro flyers end of summer meet, och jag va inte med ute länge innan jag åkte hem och va med pontus. vilket inte heller varade så länge eftersom jag höll på att somna, så han drog också gick jag å la mej.

på lördagen så vare FEST hos erica, eller ja.. aah. vi va väl där ett tag, vart mycket spya.. äckligt, hur svårt äre att sätta sig vid toa jäveln och spy ?? men sen drog vi alla till ljunga, på summer meet. hände inte så mycket där heller. träffade håkis och va med han och jens ett tag. väldans kul att träffa han igen, när man inte träffat han på hela sommarn.

och söndagen gick åt att tvätta, städa, se film och vara med pontus. och idag så blir det ingen skola för mej, ska till stan. väldigt viktigt. annars skulle jag inte missa skolan nu, verkigen inte.

har massa bilder och sånt som ska läggas ut här också men det får bli senare när jag kommer hem.


aware ?!?


kom hem igår men orkade inte blogga då. så gör det nu istället. när vi va i torpshammar så fick vi prova lite olika saker.

på tisdagen gjorde vi en hälsoundersökning. kolla blodvärde, puls, lungerna grejs, cyklade och sånt där. sen efter lunch hade vi HLR, hjärt och lungräddning. va faktist lite kul de, fast de känns fånigt när man gör på en docka. låtsas och sådär. men den dagen va helt okej.

på onsdagen så släckte vi eld med brandsläckare, släckte en brinnande docka med en filt. sen va vi markörer åt aware 2 & 3, jag, johanna, emilie och ida. jag hade nån "skada" på foten, så jag fick åka bår och ha en krage på mej, vilket va jävligt jobbigt, kunde bara kolla rakt upp typ. men de va kul endå.

på torsdagen så hade vi rökdyknings träning, eller vafan man kallar de. vi fick iallafall krypa i en labyrint på tre våningar, med gasmask (som va igen tejpad så man inte såg något) och brandkläder. och dom som ville fick göra det med en tung tub på ryggen, jag gjorde det inte, de fick emilie göra så jag gick bakom henne istället. och det sista vi hade va arbetsfysiologi, han snacka om vad som händer när man är i värme/brand för länge osv.

och idag äre ju fredag, vi vaju på boberg idag. väldigt tråkigt vare. ska på summer meet sen, och vara med pontus fast inte på summer meet, tror jag.. neee. vet inte hur de blir.

känner att det här vart ett för långt inlägg nu så slutar här.!


wiho


ja, tänkte bara berätta lite om dagen. den va helt okej faktist, förutom att bussjäveln inte kom imorse ??!!?. men då va johannas mamma snäll att skjutsa oss till ånge. och väl där så hände det inte så mycket mer än att dom informerade bara, fick reda på att vi skulle till torpshammar idag och inte imorron också. sen så ska vi vara där till fredag. me don't like. men kan ju försöka vara positiv. "det kommer bli kul, det kommer bli kul, det kommer bli kul."
ja, vi slutade 20 över 1, tåget kom 20 i 3. väl hemma så började man packa, hoppas jag inte glömt nå viktigt nurå. och vid kvart över 5 åker vi. så blir inge bloggning fören på fredag igen.

gymnasie



pontus kom hit igår. och nu kommer vi inte träffas på en vecka typ. klockan är bara 20 över 7 typ, och här sitter jag och bloggar. kuuuuuuuuuuuuuuul. klev upp 6, så är ganska så trött. emilie skulle komma hit också innan bussen tror jag. hihihi.

har klippt mej också, så nu ser de inte ut som jag har nån jävla tuss på sidan.

takida - heaven stay


så jävla bra låt !

har inte gjort mycket alls idag. spelat chicago med syster, bror och mamma. och jag förlorar hela tiden, och mamma vann alla gånger idag.. inte okej. ska till pontus ikväll också. sen vet jag inte.

nu faller den från himlen som en trasig ballong


jason derulo, som jag filmade på gatufesten. tänkte ju lägga ut de då men gick inte. fel filformat, grejs. men igår så fixade ted ett program som ändrar om de, så nu jäklar går de. ! javisst.

ska till fränsta sen/snart, till pontus.

22 augusti 2011


snart börjar skolan, tråkigt att sommarlovet redan är slut. det har gått så himlans fort. tycker inte jag gjort nånting heller.

Vård och omsorgsprogrammet, Ånge,

Danielsson, Linn, Sveg

Eriksson, Olle, Ånge

Johansson, Philip, Kalix

Kärnebro, Frida, Göteborg

Lindberg, Rasmus, Ånge

Lindkvist, Liza, Ljungaverk

Lövgren, Elvira, Erikslund

Salmi, Therése, Luleå

Strand, Emilie, Ljungaverk

Strömbäck, Filip, Kalix

Sundman, Johanna, Fränsta

Tenhunen, Elina, Kalix

har alltid kunnat lita på min omdömeslöshet. har alltid kunnat tappa min skalle till marken. har alltid varit säker på att jag kan göra fel. det ger mig trygghet i stanken, bedragen av tanken.


dom hära bilderna och några hundra till ska jag ta ut och hä i fotoalbum. så jädrans kul att ha när man blir äldre.

can you dig it


woppi woppi


ja de va nån anonym ***** som fråga vad jag har för kamera, jo det är en canon EOS 550 D. fel och skriva vem man är då. nej.

erica kom ju hit igår. jag har gjort ihop en video grej med bilder från igår som kommer upp sen/snart/nu. HEHE HE.

an endless dream. your face is haunting me every night. remember a kiss, the day before we fight.








åkte till birsta igår med erica, ted och sandra. jag och erica gick runt själva. det här ↑ va vad jag kom hem med iallafall. sen på kvällen så kom pontus hit, också sov han över här och aldrig mer. min säng är ju så lite å jävlig... vill ha en större. ! och idag händer väl inte så mycket, erica kommer ikväll kanske, vi snackade om de igår iallafall. mamma och pappa är ju borta, till imorron.

Jag hoppas du, Aldrig någonsin igen kan komma ihåg en pin-kod, asså aldrig, även när du får en ny. Och må köttätande myror äta upp dina ögonlock så att du alltid är trött.


drar till fränsta sen. tror jag. ska vara med pontus. ;)

oh oh oh oh, HeHE


pontus kom hit förut. vi satt i teds rum å snacka först, sen slog ted på en film. värdelös, de va en jason film. efter den så gick vi till mitt rum och toge lugnt bara. han åkte för en liten stund sen. annars idag så har det inte hänt mycket, bara varit hemma, kollat på Big Mommas Like Father Like Son, bara suttit vid datorn.

ljungarocken 2011 !











kvällen igår vart hur bra som helst. vad mer kan man säga ? jag har ont i fötterna. det har ja. ↑ några bilder från igår, har lagt ut lite fler på facebook.

längtar efter något som kan rädda mej








massa ego bilder, men såhär ser jag ut idag/ikväll. kommer iallafall bli en toppen kväll. hoppas jag på. vill dit ner och greja band, men erica ska komma först... segt att vänta.

Utkast: Aug. 12, 2011








har lagt ut de flesta bilderna på facebook, så kolla där vettja!

but we're young and built to last

vila
bikbok

bikbok

jc


birsta !

klassfesten va helt okej. ganska många kom. men tyckte det va lite synd att alla inte kom liksom en sista gång. man kan väl offra sej en kväll bara. men inte då. det va kul att få träffas iaf. sov aldrig över hos erica heller, pontus skulle ju tydligen skjutsa hem ted så då åkte jag självklart med också. skönast så när jag skulle till birsta också. köpte mej iallafall tights, svarta jeans, och så fick jag välja ett valfritt plagg för högst 199 kr om jag köpte jeans så då tog jag en tjock tröja, också köpte jag ett linne, lila nagellack och puder. kan greja bilder på det sen.

I don't care if the whole club is dead, 'Cuz the party's in my head. The party's in my head.







håller på att fixa mej nu. ska iväg till torpshammar sen till erica på klassfest. kul att få träffa  gamla klassen, eller dom flesta i klassen iallfall innan gymnasie börjar. och imorron så hämtar mamma, pappa och sandra upp mej också åker vi till birsta. mamma och pappa skulle handla tills på lördag, ljungarocken då och folk kommer hit. sandra och jag ska köpa oss något fint att ha på oss till ljungarocken.

klirr klirr


mätt man är nu. fick smörgåstårta och vanlig tårta där borta. också fick man sej en rundtur i carlsson huset. trevligt trevligt. och när man kom hem så kika man lite på kaninburar.. sen har jag lega i teds rum på soffan hans och lyssna på musik och spela bubble town.

i brist på bilder så får ni den dära skit bilden på mej.

puh !


ska till lars sen, hela familjen. han fyller ju år idag.

!


blir så jävla arg. NI behöver fan inte bry er om kanin jäveln om vi skaffar en. DET är JAG som tar hand om den. INTE ni. bara för att de va så jobbigt när vi tog bort sally och sötnos. javisst, jag grina över sally i en vecka minst. men nu äre ju bra. och att jag ska börja gymnasie ? skit samma, jag kommer ha minst lika mycke tid åt den som förut. jag kommer inte vara ute mycke mer osv, bara för de. IDIOTI! jag älskar djur, älskar kaniner. så jag skulle inte vilja ha en kanin om jag visste att jag inte har tid för den. !

VAD LIDER NI AV ?

like a sun of thunder in the pouring rain







since you been gone




erica kom igår kväll, vi spelade först kort. sen kom pontus senare. sen drog vi och skulle bada. skulle bada jag också för en gångs skull, men de va så isit jävla kallt. doppade fötterna mer vart det inte. men erica och ted bada dom. dårar.

.


vill ha !!!

tibetansk spaniel




sån här hund vill jag ha, det är fasters hund. dom är påväg hem nu till stockholm. får väl se hur länge de dröjer den här gången innan man träffar dom igen. det vaju bara tre å sen man träffa dom före den här veckan då.

It was a game for two



åkte till stödemarkanden igår ju, fick med mej en t-shirt hem iallafall. för 120 spänn, vet inte riktigt om det va värt än.

ska lägga ut bilder på en super söt hund sen, vill lätt ha en sån.

a lover's carousel




åkte till ljusdal igår med mamma, pappa, sandra, faster och roberto. som kom hit från stockholm i onsdags dessutom. vi skulle iallafall på dollar, jag följde bara med för jag ville ha nå michael jackson tavla eller nått men tro på fan att dom typ inte hade nå, två tavler och en klocka. och det va ju inte precis dom finaste bilderna på han heller så köpte ingenting. och dollar va helt väldelöst i allafall, fanns ju ingenting. besviken där då.

och på kvällen så åkte jag till fränsta och va med erica och maria. snackade om klassfesten så de blir av nån jävla gång. sen kom tobbe, arvid och nån till dit. å tolv kom mamma och hämta mej.

och skulle ha åkte till stöde marknaden idag men de blev tydligen imorron istället. men ikväll kommer erica hit och sen ska vi till parken och kolla.

Innan du hoppar på din buss och målar hela himmelen grå



småbarna leker med lera !


ericaoliverpontus




filmen va kung igår. vi såg 3D också, ännu bättre. fast de va inte så mycke endå. sen efter så hade vi tre och en halv timme kvar innan tåget kom. och när vi gick på tåget så fick vi kliva av igen för vi skulle åka ersättnings buss. lite le man blev då, när man suttit å väntat i evigheter på tåget.

och lägger ut två videosar till sen. när jag va med sara och när jag va med erica. mohahaa.

but don't you call us wishful thinkers



va med erica igår. först kom hon hit till ljunga och bada. hon och ted, jag ville inte såklart. sen så drog vi till fränsta, hände ingenting alls där. men vi drog till alex vid 11. lite senare drog vi, pontus till han. sen åkte jag hem vid halv 1.

och idag så ska jag, erica, oliver och pontus dra till stan. vi ska se harry potter ! vi åker hem med 12 tåget..

sju sorger och åtta bedrövelser sen




this is my chance and I won't let it go







ja, jag blogga inge igår för jag satt inte vid datorn, hade inte ens starta den. på hela dan/kvällen/natten. bra där av mej tycker jag. kollade bara facebook på telefon. ska sluta sitta vid datorn så mycket, inte bra alls. så ska bara skriva de hära och kolla på några bloggar sen stänger jag av datorn igen. så blir inte så mycke bloggning alls nu.

men igår så cyklade sara hit också tog vi oss en promenad, gick till forsen och tillbaka hem till mej, sen så cyklade hon hem. sen hade jag as tråkigt bara. pontus kom typ halv 12 ett tag. känns som evigheter sen man träffa han. senaste gången då va i tisdags tror jag. och ikväll vet jag inte vad som händer. säkert ingenting.

RSS 2.0