for.me

Haha, okej. Jag har bestämt mig!
 
http://llindkvist.for.me/ Heter den nya bloggen. Likadant som på den här, bara de att det är for.me istället för blogg.se. Yes!

-

Fick för mig att göra en ny blogg, börja om på nytt. Prova blogga på nå annat än blogg.se. Så gjorde en ny blogg på for.me.. Dock tänker jag nog inte börja blogga där än. Och om jag ens gör det så kommer den här bloggen självklart finnas kvar. 
 
Har alltid tyckt att det är onödigt att hålla på och byta bloggar hit och dit. Men man kan ju alltid prova. Och vill jag tillbaka till blogg.se har jag ju alltid den här bloggen kvar. 
 
Men där är vi inte än, fortsätter att blogga på den här och säger till när/om jag byter.
 
 

but first, let me take a selfie

Idag åker Pontus(hans mor och far) ner till Magnus. Jag orkade inte följa med, nope. Inte vill jag spendera dom sista dagarna innan skolan börjar där, att sitta och åka bil i massa timmar, NEJ. + att jag måste städa och tvätta. Det görs ju inte av sig självt. Dom kommer hem på söndag..
 
Har provat de nya ögonskuggorna jag köpte igår, SÅ FINA. Älskar rosa

ShoppingBytt piercing idag, så nu är det mycket bättre.

Hittade inga skor idag heller, så jävulskt dåligt med såna där skor jag söker. Så istället handlade jag typ upp pengarna för annat. Vilket inte va lika bra... aja, får ju snart nytt studiebidrag.

Men det jag istället köpte vaju inte helt onödigt för det. De behövdes. Så jävla kul att göra av med pengar, dock när man står där helt pank å fattig är det inte lika kul.. 1050 kr är alldeles för lite pengar!

2014-04/23

Det är redan onsdag.. Snart är lovet över. Känns inge bra. Vill inte tillbaks till skolan. Fyyyy, usch..  
 
Imorgon ska jag och mamma till Birsta/stan. Jag ska kolla efter skor till studenten, jag beställde den där klänningen som jag skrev om sist, som även va på bilden. Men vaju inte helnöjd med den men den får fan duga. Orkar inte med att leta/hitta den "perfekta" klänningen. Jag ska också byta piercing imorgon, till en hästsko.
Yeeyh. Sen så ska jag bara köpa lite grejer som jag behöver. 

studentklänning

Får sån ångest över vad jag ska ha för studentklänning. Vill inte ha en likadan som någon annan. Vill bara ha en enkel vit, inte nå spets å grejer. Har hittat en, den är både ful och fin. Men skulle lätt kunna ha den. Också nå färgglada skor. Vill ha med klack, men inte för höga, då kommer jag inte kunna gå(och får super ont i fötterna). Svårt, svårt och svårt. Vill beställa klänningen, men jag vet inte. 
 
Dom enda sidorna jag kommer på som har studentklänningar är nelly och bubbleroom, någon som vet någon fler? Skriv en kommentar!  
 
 

Praktik

Har verkligen inte orkat blogga dom här två veckorna. Har åkt 6.20 och kommit hem 17.35 typ. Så att blogga har inte varit en prioritering. Men nu är det över i alla fall. Det har dock varit bra där på Tinas Hundliv, kul att se hur det går till. Tiden gick fort, det var nånting att göra hela tiden. Det har inte varit som på inom vården, då jag bara velat åka hem så fort jag kommit dit, mått skit, ja osv. Det extremt jobbiga va att kliva upp så jävla tidigt, och åka så tidigt, OCH komma hem så sent. Är verkligen inte van vid det. Så det va jobbigt. Dom resternade två veckorna jag har kvar av praktiken ska jag vara på AmNi's Hundhus, det är också ett hunddagis. Men där känner jag Nina som är delägare på't. Så jag ska bo hos hon, min bror och lilla Charlie så länge jag har praktik där. Så jag kan åka med henne dit, känns mycket skönare än att pendla varje dag. Fast ska vara med henne där mån-ons, hon är ledig tors-fre. så en hel vecka blir det inte. Dock så var Charlie sjuk nu, magsjuka.. Så förhoppningsvis är han bättre idag så åker jag ner ikväll. 

kommentar

vrf e du inte i usa med dom andra?
 

För att jag går vanliga vård och omsorg, äldres hälsa osv.. dom går med inriktning akutsjukvård/aware/awpe. Så akutsjukvård hör inte till mig. 
 
Är inte ens intresserad av att åka dit, och vara på en brandstation. nope. aldrig i livet.
 
Ska jag utomlands ska det vara semester. Inte nå jävla praktik. 
 

RSS 2.0