Utkast: April 26, 2012


hade nationella idag, i svenska. gick inte så bra, tyckte inte jag skrev det så bra. inte bra alls faktiskt.

pontus kommer hit senare, stannar här till imorron. suveränt.

bör egentligen göra tal, osv nu. men det orkar jag inte. orkar inte skolan alls, vill inte gå i skola. vill inte gå vo. vill inte bo här. vill inte, känner inte för de, orkar inte.

skulle vilja flytta nån annanstans. börja om på nytt, klara mig själv. och inte känna mig så beroende av andra hela tiden. vill börja ett helt nytt liv.

Utkast: April 22, 2012


det här har varit en av mina sämsta helger. har för det mesta bara suttit uppe på mitt rum. ja, jag kan ju berätta vad jag gjorde i fredags.

kom hem från skolan. pinka. gick upp på rummet och läste. sen blev det middag, gick ner och käka. gick upp och läste igen. senare gick jag ner och gjorde negerbollar. gick upp igen. läste. kolla på michael jackson, live in bucharest: The dangerous tour. kollade inte ens på halva innan jag somna. sen vakna jag lite senare, nej den va inte slut än. fortsatte sova. vakna, ja den är slut. stängde av. klockan va då kring 9 kanske. fortsatte sova. vaknade 11, gick ner och borsta tänderna och så. sen gick jag och la mig igen.

så kul va min fredag.

och lördagen va inte så mycke bättre. vart inte alls som jag trodde. trodde jag skulle få slippa vara ensam den kvällen, men så blev det inte.

längtade och längtade till kvällen också varade det bara i två ynka timmar som inte gjorde nånting bättre, snarare sämre. mitt dåliga humör fortsatte. och det fortsätter även idag, fast lite lindrigare.

vart fan tog min helg vägen?

I like the way it hurts


dessa snyggingar vill jag ha. dyra jävlar är det också. fy.

du fångade mig, du tog mig i din famn. nu är du mitt allt.


lagade middag idag, väldigt simpelt men endå. händer ju aldrig. broccolilåda med pasta. ganska gott faktiskt. nästa gång jag ska laga något vill jag göra blåbärsplättar. tycker det låter gott.

drog tidigare från skolan idag, tog tjugofem över ett bussen hem. just för att jag skulle till VC för min nedrans UVI. sånt är livet.

sitter dessutom på min större skönare säng, och här vill jag stanna tills läggdags.

Utkast: April 15, 2012pontus har vart hos mig hela dan typ, fast vi var till fränsta också en sväng.

har köpt mig en ny säng nu. förjävla skönt, man märkte ju inte ens av att pontus sov hos mig inatt. annars i min lilla säng vaknade man ett x-antal gånger på natten, eller var tvungen att putta bort han för att han tog upp så mycket plats, la armen på huvve mitt eller nått liknande.

detta lov har vart helt awesome, tack vare pontus. lycka.

det är egentligen inte så lång tid kvar innan det blir sommarlov. kommer gå fort.

pontus och jag var även till deras stuga en natt. det va hur mysigt som helst. vill göras om.
fast dock tycker jag inte om dasset, ja, tyvärr finns det ju ingen toa.

var väldigt mycket spindlar på dasset, och mer kommer det bli, så vettefan om man vill dit då.

this is not a drive byhar lov nu. eller, egentligen börjar väl lovet på måndag?

ikväll ska jag till pontus. ska sova över där också. vad ska vi göra? det vet jag inte.

instagram "lindkvistt"

RSS 2.0